Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , לאחר שיפוץ קרבורטור והחלפת פלגים וחוטי הצתה כל בעיותי נפטרו חוץ מבעיית ההנעה כשהאוטו חם.

במצב רגיל האוטו מניע כאילו היה חדש , גם כשיש 5 מעלות בחוץ , אבל אחרי נסיעה ומנוחה של כחצי שעה , לפעמים פחות, האוטו מסרב להניע, לגמרי!!!

הסטרטר מצוין, כך שאת זה פסלנו.

צביקה הציע שיתכן וזה המודול ( רכיב בעייתי בפיאט אונו ) אבל שמעתי וגם קראתי בפורום שבעיות במודול גורמות לרכב להיכבות במהלך נסיעה, וזה מעולם לא קרה לי!

ניסיתי כשהאוטו לא מניע לנסות עם היד ומטלית רטובה לקרר את המודול והפלא ופלא זה עבד!!!!!

צביקה הציע לפנות לרפי לין אז רפי, אשמח אם תיעץ לי:

 

1. האם זה באמת המודול??

2. האם החלפתו תפתור את הבעייה או שמדובר בבעיית חום??

3. היכן באיזור השרון ישנו מוסך מורשה של פיאט שאפשר לסמוך עליו ולהחליף בו מודול?

 

תודה רבה

פורסם

צביקה צודק ואכן יתכן מאוד שהתקלה נובעת ממודול הצתה פגום ו/או לקטן הצתה (pick up) הנמצא בתוך המפלג שבמכוניתך. לצורכי החלפת מודול יש צורך, ממילא, לפרק את המפלג כך שניתן לראות בעין אם חוטי הלקטן תקינים ושלמים.

מוסכים מורשי פיאט בשרון יש בחדרה, נתניה, רעננה והרצליה, במי אתה מעוניין.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי תודה רבה,

 

מצאתי מוסך יחדיו ברעננה , אני אגש אליו, יש לך מושג מהי עלות של כזה תיקון ?

מודול או pickup ?

×
×
  • תוכן חדש...