Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

xgody 886 gps

לסבא שלי יש שמיעה חלשה, והוא לא שומע את הוראות הניווט של ה-GPS בזמן נסיעה ,למרות שהעליתי את הווליום לעוצמה מרבית, והשאלה שלי היא האם יש טריק שיכול לעזור להרים הווליום?

האם למשל אפשר לחבר את הGPS למערכת השמע של הרכב? בלוטות?

אולי יש מגבר, חיצוני? וכו'?

פורסם (נערך)

לפי האתר שלהם: https://www.xgody.com/xgody-886-7-car-truck-gps-navigation-fm-8gb-bluetooth-touch-screen-new-world-map.html

יש לכאורה משדר רדיו.

צריך למצוא תחנה שקטה ברדיו ברכב ואז לכייל בהתאם את המכשיר לתדר התואם.

בלוטות' לכאורה רק נכנס, אבל צריך לבדוק באיזה פרוטוקולים תומך בפועל אם יש מכשיר שאפשר לבדוק איתו.

אולי יש יציאת "אוזניות"? לכאורה קיימת רק כניסה.

לך דע אצל הסינים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

יש יציאת אזניות, אפשר לחבר למערכת של הרכב, אבל אז הוא יהיה חייב לשמוע רק את זה, אז זה לא מוצלח.

אני הייתי קונה רמקול קטן שיתחבר ליציאת אזניות, ויקבל מתח משקע מצת, וככה אתה לא תלוי בכלום ותמיד שומע.

משהו קטן יספיק, לא צריך את הגדולים. לקבע אותו/לתלות אותו במקום שיישמע ולא יעוף בסיבובים. למשל :

https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=51863&txt_search=%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C+%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

2018-11-22_1818.png

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

והאו איזה רעיונות טובים:

1. הבלוטות עובד היטב, אך מנטרל את הרדיו..

2. לא שמתי לב ליציאת האוזניות..

3. ניסית את הרמקול הקטן ,והוא מגביר יותר מהרמקול הפנימי?

פורסם

באמת פספסתי את יציאת האוזניות, למרות שזה היה לי מול העיניים. :turn-l:

אפשר לחפש גם "CB extension/external speaker".

רמקולים מעט גדולים יותר, עם חיבור 3.5 מונו, שבתקווה יהיו יותר חזקים (ככלות הכל, זה יהיה תלוי ביכולת ההגברה של היציאה מהמכשיר. אולי אפשר למצוא כאלו עם חיבור ל-12V והגברה נוספת).

פורסם
נתתי לו לינק לרמקול עם חיבור מתח מusb, בksp, זה יהיה מעל ומעבר.

אמת, אך צריך גם למצוא דרך לקבע אותו באופן יעיל ומועיל (כמובן, שזה בהחלט אפשרי).

URSH, להבין מדבריך האחרונים, האם יש/אין דיבורית ברכב?

אם אין, אולי כדאי להתקין כזו שגם כוללת כניסת AUX. אם כי זה עדין לא פותר לדעתי את ענין שמיעת הרדיו במקביל (ללא פתרונות טכנולוגיים עדכניים כגון רדיו אינטרנטי וכד').

פורסם

היי טום

אין דיבורית, מ-2 סיבות :כמעט ולא משוחח בטלפון הנייד, אבל לעתים מחפשים אותו כשהוא הולך ברגל ,

או בבית והוא אינו שומע, גם אם המכשיר קרוב אליו..

ומצד שני עדיף שלא תוסח דעת בנהיגה ושלא ידבר כי הוא כבר בן 84..

שוב תודה

• תוכן חדש...