Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
tepic, הנה ציין מה שגוי במה שנכתב בדיון.

"

וכשם שרשמו - תקן C3 עמיד יותר לאורך זמן, יהיה TBN גבוהה עם פחות אפר.

ומתאים לטיפולים ארוכים - החלפות של כל כ 30.000 ק"מ ועד שנתיים."

ובל נשכח את התורה שהורדת בעצמך הישר מהר סיני:

"בהודעה הראשונה סיכמתי את ההמלצות, אני מצטט:

1. רכבים עם ק"מ גבוה, עדיף לשים שמן 5w40 mb229.5

2. רכבים רגילים vw 504 5w30

3. החסכנים vw502 a3 5w40 (שמן זול)"

לבוא ולזרוק מידע זה כיף ונחמד, אבל צריך לדעת לתת סימוכין על הדברים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי התורה שהורדתי בעצמי מהר סיני, מה בעצם הבעיה עם ההמלצה שלי?

המלצה שלי היא בניגוד להוראות יצרן או יבואן?

פורסם

ההמלצה שלי היא ב100% עומדת בדרישות היצרן והיבואן הרשמיים, כל שמנים שתמצא לפי ההמלצה שלי הם יהיו לפי הדרישות או יותר טובים.

עם הטענה שלך לגבי הבדלים בין A3 ו C3 החזרת אותנו לכיתה א'.

כל בן אדם שקצת מתעניין בשמנים מכיר את המידע הזה מהיום הראשון, אבל זה מידע מאוד כללי שלא קשור לשאלה.

אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל נכון להיום באירופה ברוב רכבי VAG השמן הנכון להשתמש בו הוא vw504 שמבוסס על מפרט C3 ACEA. זה לא כי לרכבי ואג עם מנוע בנזין יש DPF(אין לו), אלא בגלל השמן A3 הוא מזהם את הסביבה ופוגע בממיר קטליטי יותר משמן C3. ברכב ואג שלי בפרוש כתוב להשתמש בשמן vw504 בלבד (לפי היבואן אפשר גם vw502). נכון להיום שמנים C3 עושים את אותה העבודה כמו A3 רק מזהמים פחות, ולכן המוסכניק שכתבת עליו הוא סוג של צודק ואתה זה שכותב את המידע השגוי.

• תוכן חדש...