Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים. אני מחפש להשכיר ספק כוח מעבדתי באיזור ה 28-80V/250-350A.

בדקתי ב alltest ולצערי אין להם משהו מתאים במלאי.

האם אתם מכירים מקום נוסף שמציע שירות דומה?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אתה בטוח שלא הפכת את הזרם והמתח?

250 אמפר זה לא "מעבדתי", זה industrial grade גבוה בטירוף, אין שקע ביתי שיאפשר לך בכלל לחבר ציוד שכזה, גם לא תלת פאזי.

פורסם

בטוח לגבי הנתונים. וכן, זה אומנם גבוהה אך לא נראה לי שזה דווקא נקרא אחד תעשייתי. יש שקע ת"פ 32 אמפר. הספק היוצא (זה שנדפק וצריך לשלוח לתיקון באירופה) הוא של אלקטרו אוטומטיק מדגם psi-8080 והוא מוציא 0-80v/0-340a. אך כאמור, הוא יוצא לסיבוב של חודשיים ומחפשים לו מחליף עד אז.

Sent from my PH-1 using Tapatalk

פורסם

הזרם הכי גבוה שראיתי לספק הזה הוא 120 אמפר.

http://shop.elektroautomatik.de/shop/shop__Laboratory%20Power%20Supply%200..80V0..120A__1::4::14::50::a09230421__en_GB;jsessionid=8551309A9BF1A390A2CC41806BBBDA25

פיקה, אתה בטוח שלא התבלבלת בין אמפר נכנס ליוצא במתחים שונים? הספק לוקח זרם מסויים במתח רשת, מוריד את המתח ומעלה את הזרם ביציאה. חוק אוהם הכי בסיסי שיש אלא אם אני מתבלבל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

זה הספק המדובר:

http://sg.element14.com/ea-elektro-automatik/ea-ps-8080-340-3u/power-supply-1ch-80v-340a-adjustable/dp/1830427

בטעות הוספתי I (כנראה אסוסיאציה מלחץ אויר). ההזנה שמגיעה מהרשת היא 400VAC/32A, והמוצא הוא 0-80VDC/340A

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

פורסם (נערך)

קצת בולבול. ספק הכוח לא מעלה את זרם המוצא.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
הזרם הכי גבוה שראיתי לספק הזה הוא 120 אמפר.

http://shop.elektroautomatik.de/shop/shop__Laboratory%20Power%20Supply%200..80V0..120A__1::4::14::50::a09230421__en_GB;jsessionid=8551309A9BF1A390A2CC41806BBBDA25

פיקה, אתה בטוח שלא התבלבלת בין אמפר נכנס ליוצא במתחים שונים? הספק לוקח זרם מסויים במתח רשת, מוריד את המתח ומעלה את הזרם ביציאה. חוק אוהם הכי בסיסי שיש אלא אם אני מתבלבל.

לא התבלבלתי בכלל, בהנחה שאנחנו על תשתית 230V, התשתית התלת פאזית הכי "כבדה" שאני מכיר מסוגלת לספק 40 אמפר.

דובר על ספק של 28-80V, אם אנחנו רוצים ללכת על המקרה הכי מיידי קח מתח של 40V ותגלה שאתה יכול לקבל, בהנחת יעילות המרה של 100%, בדיוק 230 אמפר.

מה שכן שכחתי הוא ששקע תלת פאזי זה 380-400VAC בארץ. מה שכן, בדיקה מהירה תראה שגם על המתח הנ"ל, בכל מתח יציאה גבוה יותר מ 48 וולט לא יהיה ניתן לקבל את ה 250 אמפר שהוגדרו בהודעה הראשונה, בשביל 350 אמפר יצטרכו להפיל את המתח לסביבות ה 35 וולט. (שוב, בהנחה שאין איבודים בהמרה, וללא ספק יש)

פורסם
קצת בולבול. ספק הכוח לא מעלה את זרם המוצא.

טעות שלי.

אם אפשר למחוק את ההודעה זה מצוין.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...