Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי צמיגים טובים לשימוש יומיומי, נותנים יחס עלות תועלת מצויין.

קח בחשבון שעל פי מחירון yad2 ניתן להשיג אותה במחיר זול יותר ממה שהציעו לך, בבתי העסק הבאים:

falken914_1660205.JPG

יום טוב גם לך

פורסם

איזה רכב יש לך?

האם אתה בטוח שקוד מהירות H מספיק?

אני שואל כי לטויוטה ורסו באותה מידת הצמיגים נדרש קוד מהירות V.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנסיון במידה זו, בין ה TOYO CF2 שהיו מורכבים אצלי, ל Michelin Energy Saver שרכשתי לפני מספר חודשים - אין בכלל מה להשוות. המישלין הרבה יותר טובים By far. האוטו נוסע הרבה יותר נוח, וגם אוכל פחות דלק.

פורסם
צריך להשוות בין צמיגים כשהם טריים, ולא סט אחד ישן ושחוק וסט שני חדש.

אני בד"כ מחזיק צמיגים במשך 3 שנים עם כ 60,000KM - כך זה אצלי מזה כ 10 שנים. יסלחו לי אוהדי ה TOYO ואין לי שום קשר לשום יצרן, אבל גם כשהם היו חדשים הם לא היו להיט והוחלפו מאוד מוקדם יחסית בסביבות ה 35,000KM למישלין האמורים. אמנם גם המישלין צריכים להיבחן במבחן הזמן, ומשום מה יש לי הרגשה שהם ישרדו אותו לא רע ואפילו אולי יותר מכך. אני את הלקח למדתי. אגב היו לי לפני כן ContiPremiumContact 2 - הם היו טובים יחסית.

• תוכן חדש...