Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

קניתי דייהטסו סיריון 2008, ומוכר הרכב העביר לי רק מפתח. שאלתי אותו והוא אומר שאין לרכב אזעקה או פתיחה מרחוק (כלומר לא היה שלט מלכתחילה)

השאלה היא האם אפשר לקודד שלט חדש לאוטו למרות שאין ולא היה שלט (למרות שנשמע לי מוזר שלא היה בכלל, כי לאחותי יש את אותו הרכב ולה יש שלט), ואם כן כמה זה אמור לעלות? (רצוי באזור ירושלים, אם יש המלצה ספציפית)

תודה!

פורסם

זה לא "לקודד שלט". צריך להתקין מערכת נוחות הכוללת מוח ושני שלטים. הרכב הזה מגיע בלעדיה במקור.

כנראה אצל אחותך הותקן אפטר-מרקט, ואצלך לא.

העלות היא כ-200-250 ש', או 15$ אם אתה קונה את המערכת באיביי ומתקין לבד.

המלצות כבר קיבלת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
זה לא "לקודד שלט". צריך להתקין מערכת נוחות הכוללת מוח ושני שלטים. הרכב הזה מגיע בלעדיה במקור.

כנראה אצל אחותך הותקן אפטר-מרקט, ואצלך לא.

העלות היא כ-200-250 ש', או 15$ אם אתה קונה את המערכת באיביי ומתקין לבד.

המלצות כבר קיבלת.

תודה. איך נקראת מערכת נוחות באנגלית? (שאדע מה לחפש באיביי, במידה וארצה להתקין בעצמי)

פורסם (נערך)

keyless entry system הנה קישור, שלא תצטרך להקליד :-P

אתה צריך משהו בסגנון הזה, ולא עם כל מיני צופרים וחרטה שממילא לא חוקיים להפעלה בישראל.

למען הסר ספק, אין לי כלום עם המוכר הספציפי ולא יודע אם הוא שווה משהו. לחצתי על הקישור הראשון שהתאים. חפש בעצמך בתבונה...

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

רק שתדע מראש שכל גנב יוכל לפתוח לך את הרכב ולגנוב חפצים.

מערכות סיניות הן לא "מוצפנות" וכל אחד שיקנה ב3$ באיביי את אותו השלט יוכל לפתוח לך את הרכב.

• תוכן חדש...