Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט לגבי רכב שני שצריך להיות קטן וחסכוני.

הסתכלתי על סוזוקי ספלאש/סוויפט שנתונים 2012-2013 (זה טווח החיפוש שלי ברכב) וטרם מצאתי את האחת.

יש לכם רעיונות לעוד רכבים? איך הפורד פיאסטה/אופל קורסה בידני בשנים הנ"ל?

ועד כמה גרועות המיני קטנות מנוע 3 פעימות למיניהם?

תודה לעוזרים! :)

פורסם

פיאסטה דיי חסכונית ,יחסית מרווחת , לא ממש חזקה אבל מתנהגת טוב.

קח בחשבון שצריך שתצטרך לבדוק אותה (ובכללי כל אוטו שאתה שוקל) כי אין כיוונון גובה למושב נהג בגרסה הנפוצה (אמביינט).

אופל קורסה זה אוטו דיי מיושן , לא מציעה הרבה מלבד שנתון גבוה במחיר נמוך ,ומרווח פנימי.

הייתי מוסיף לחיפוש פיג'ו 208 ברמת גימור גבוהה.

למכוניות המיני מנועי שלושה צילינדרים ולא שלוש פעימות , והן נוסעות בסדר גמור.

לאזור הררי עדיף מנוע 1.2.

פורסם

הייתי מוסיף גם את הפיאט פונטו איבו להשוואה.

רכבי מיני מתאימים יותר לנסיעה עירונית. שם הם יהיו זריזים מספיק, נוחים יותר לתימרון ולחניה וקצת חסכוניים יותר. בנסיעה בין עירונית (במיוחד לא מישורית לגמרי) תרגיש את ההבדל בנוחות, בכח ובבידוד רעשים. בקיצור, תלוי באופי הנסועה שלך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הנסיעה שלי בעיקר 40 דק' לעבודה בין עירוני והשאר בתוך העיר.

מבין ה-3 צילנדרים ראיתי את הפיקנט/אלטו, המלצות או דיס המלצות עליהם?

פורסם

בין פיקאנטו לאלטו, ללא ספק, הבחירה היא קיה.

אלטו זה קופסת שימורים על גלגלים במובן הבטיחותי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתה לי ניסן מיקרה ידנית מספר חודשים, חסכונית בדלק היא אחת המעלות הבודדות שיש לה.

אם רק חיסכון בדלק מעניין אותך, אז היא שווה בדיקה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

לנו יש סוויפט ידנית 2014 מזה מספר חודשים.

רכב בטיחותי. ספרטני יחסית. חסכוני מאוד בדלק. ובעל מנוע יחסית עצל. אנחנו ממש אוהבים אותו.

מבחינת מחיר וזמינות, אלו רכבים שיחסית נחטפים ובמחירים לא כל כך זולים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

לפני קצת יותר משנה הבן שלי חיפש רכב עם דרישות דומות. ספלאש אכן יקרה יחסית , בדקנו i10 צורה ישנה ולא אהבנו. בסוף נבחרה מיקרה והבן מרוצה מאוד. אמינה ומאוד חסכונית וזה מה שחשוב לו.

אם אפשר למצוא i10 מהדגם של 2014 והלאה, הייתי מוסיף גם אותה

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לבחון את ה MG3.

כנראה שלא רחוק מהתקציב שהגדרת, אתה מקבל רכב חדש, עם אחריות ארוכה, מצוייד בכל.

בוא לנסיעת מבחן ואז תחליט אם לקנות משומש או חדש.

צוות לובינסקי

פורסם

האלטו הידנית נמכרת במחירים נוחים והיא חסכונית וזולה מאוד מכל הבחינות.

אני בסופי שבוע האחרונים נוסע ת"א אשקלון ( 40-60 דקות) והנסיעה די חלקה, החיסרון של המנוע הוא שהאוטו רועד בסרק ובעמידה, וזו בעיה שאין בבינעירוני אלא אם יש פקקים.

• תוכן חדש...