Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבק פוליאוריטן (כמו גורילה גלו) עובד אבל לא נראה כל כך טוב, אם המראה חשוב אז יש גם דבקים מהירים מיוחדים לקלקר כמו דבק בשם ufo .

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

השתמשתי בסופר 7

בשביל לחבר בין שתי החתיכות שנשברו תקעתי שיפודים ומילאתי את החריצים בדבק (בהתחלה זה פשוט לא נדבק)

כמה זמן אמור לקחת לזה להתייבש ולהחזיק?

פורסם

סופר 7 צריך זמן יבוש די ארוך - די תואם להדבקת סיליקון.

החזקה ראשונית כ 2-4 שעות, בתלות בעובי שכבת החומר.

יבוש והדבקה טובה, כ 24 שעות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

טוב עדכון: עדיין צריך שמות של דבקים טובים שמדביקים קלקר.

השתמשתי בסופר 7, הייתי צריך כמה דקות ארוכות להחזיק את שני החלקים כדי שלא יתפרקו, בנוסף חיברתי כמה שיפודים ביניהם כדי שיחזיקו הכל. השארתי את זה 3 ימים להתייבש ועכשיו הכל נראה יציב.

כרגע אני מחפש דבק הרבה יותר יעיל, שמתייבש הרבה יותר מהר ולא צריך להחזיק אותו 10 דקות כדי שהחלקים יתפסו.

אשמח לשמות + קישורים לקנייה בארץ

פורסם

הדבק שציינתי UFO הוא בין החזקים והייעודיים למטרה זו. מדביק את כל המוקצפים בצורה מעולה.

רק בעיה אחת קטנה, מאוד יקר..

פורסם

הוא עושה קריאה סלקטיבית, הוא לא ירכוש אותו גם הפעם ולאחר מכן יגיע לבקש עוד שמות.

פורסם
הדבק שציינתי UFO הוא בין החזקים והייעודיים למטרה זו. מדביק את כל המוקצפים בצורה מעולה.

רק בעיה אחת קטנה, מאוד יקר..

הכסף לא רלוונטי, זה עבודה. איפה קונים אותו ?

פורסם

בתגובה הראשונה שלי יש לינק לטיסן חיפה..

חוץ מזה, בכל חנות טיסנים אתה אמור למצוא את הדבק הזה מיצרן כזה או אחר,

מאחר והמון מטיסים משתמשים בו לתיקוני גוף/כנף מוקצפים.

פורסם

הייתי היום במפעל מאוד גדול שמתמחה בקלקר

על הדרך שאלתי את אחת המנהלות איך מדביקים כשנשבר

היא הוציאה לי מהמגירה דבק לבן כמו שאחיינים שלי לוקחים לבית ספר ואמרה לי שככה היא מדביקה.

שאלתי אותה אם היא בטוחה שזה עובד ושזה נשמע לא הגיוני, היא אמרה ש20 שנה זה מה שהיא עושה.

אף פעם לא חשבתי שהדבק הזה יכול להדביק בצורה כל כך חזקה קלקר שיש עליו משקל נוסף

• תוכן חדש...