Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי בגולף GTI-1.8 מ-4*2 ל-4*4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב .

יש לי בן דוד עם גולף GTI-1.8 ברכב בוצעו שיפורם רבים שכוללים שינוי הטורבו המקורי ,צי"פ , בולמים , ברקסים , בקיצור הרבה דברים מסביב .

עכשיו הוא רוצה להפוך את הרכב ל-4*4 כמו מי שמקיר את ה גולף A4 .

השאלה היא מי עוסק בזה בארץ וכמה יעלה לו הסיפור .

פורסם
בוקר טוב .

יש לי בן דוד עם גולף GTI-1.8 ברכב בוצעו שיפורם רבים שכוללים שינוי הטורבו המקורי ,צי"פ , בולמים , ברקסים , בקיצור הרבה דברים מסביב .

עכשיו הוא רוצה להפוך את הרכב ל-4*4 כמו מי שמקיר את ה גולף A4 .

השאלה היא מי עוסק בזה בארץ וכמה יעלה לו הסיפור .

מתחרה נפלא בתחרות "השאלה ההזויה שנשאלה פה לאחרונה"

ומי שעוקב יודע שלאחרונה נשאלות פה שאלות הזויות למדי...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

למה אתה חושב שהשאלה הזויה נשאלה שאלה ואם אתה יודע לתת תשובה נשמח לקבל אותה ועם לא עדף שלא תגיב בכלל.

בסך הכול הבנדם רוצה לבדוק אפשרות נוספת לשיפור ואתה לא תשפוט אם זה הזוי או לא כי אתה לא מקיר את הבנדם ואני רוצה לומר לך שהבנדם יודע על מה שהוא מדבר.

פורסם

אם הוא יודע על מה הוא מדבר אז בשביל מה השאלה פה ?

בקיצור - קיבלת את התשובה , הדבר לא כלכלי ולא מעשי (אפשרי , אך לא מעשי).

עדיף לו, למרות השיפורים , למכור ולקנות רכב שהגיע כך מלכתחילה.

הנושא ננעל , אם יש לך עוד הגיגים שחשוב לך להעלות בפני הפורום , פנה אליי בה"פ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...