Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם יודעים היו לי 3 קליפורניה בום.. עד שהתפחלצו, שלחתי אותם לחברה יש אחריות.

בינתיים חבר הביא לי רמקול של DJ. 12 אינץ קרטון ניראה צנוע ביותר.

יש לי תיבת הורן כפולה לזוג סאבים. (עם מחיצה באמצע). החלטתי להחזיר אותה לאוטו ולחבר את הסאב.

הנתונים של הסאב הם (רשום על המגנט). 150-250W התנגדות של 8 אום. 96 דציבל.

חיברתי אותו למגבר הפיירמיד שלי שמוציא בערך כ300W ל8 אום.

תדרים נמוכים כמו 20HZ 25HZ הוא לא מפיק טוב הוא זז הרבה (יחסית הXMAX של סאבים של DJ נמוך מאוד). לפי דיסק בדיקה הסאב הזה הוכיח את עצמו ב50-80HZ.

אני חייב לציין שהוא מרעיד את כול האוטו בצורה מטורפת. הוא הוכיח שהוא נציל מאוד והפיק דציבל גבוה בזכות הנצילות הגבוהה.

וגם מה שאהבתי האורות לא מהבהים עם הבאס. למה ?! כי הוא בעל התנגדות 8 אום ! עד אתמול הייתי מפעיל 1.3 אום על המגבר.

לעניין התרשמתי מאוד מימנו הבאס היה חזק מאוד ממש חזק.

אבל יש לי עוד שבוע להנות איתו...ואני שוקל סאבים חדשים של רכב.

תמיר

פורסם

שלוש וופרים של קליפורניה בום ?

ואתה אומר שסאב אחד מספק אותך יותר משלושתם ? אז מה שווה להחזיק את קליפורניה בום האלו ?

מש"ק זרזור

פורסם

תמיר.. אולי הגיע הזמן להשתמש במוצרים קצת יותר איכותיים.? (ואני מדבר על סאבים במקרה הזה).

פעם אחת ולתמיד תקנה סאבים חזקים! וטובים.

למרות שצחוק צחוק.. אני שקלתי לשים בזמנו זוג רמקולים כפולים של BOSE האמריקאית.

שכידוע ההתנגדות נעה בין 4-8 אוהם , רמקולים 200 וואט RMS עם קירור שמן.

מאוד מאוד חזקים!.

אבל ירדתי מזה... לא היה לי חשק להרוס את המערכת הביתית שלנו.

פרט לכך זוג רמקולים כאלה עולים לא מעט כסף. (באיזור ה 2000 ש"ח).

אבל שוב.. זאת קומבינה שעולה הרבה כסף.

פורסם

שמע, סאב אחד כזה לא מספק יותר משלושה. אבל זה כול אלמנט אחד.

אני מאמין יש את ה134 דציבל. עם אחד כזה בתיבת הורן. בתיבה רגיל הוא יפיק פחות.

והכול עניין של תדר ב35-30סאב לדוגמא פיוניר יהיה יותר חזק מימנו. ואבל ב45HZ-60HZ

הסאב הזה ירעיד פשוט הרבה יותר בחצי הספק. בגלל שהוא נציל מאוד.

אני חושב להביא כמה סאבים הפיוניר החדשים 306. אם לא אז LANZAR MAX.

תמיר

פורסם

נספר למה אני אני לא משקיע שקלים על מוצרים "איכותיים".

לא מצאתי עדיין סיבה מספיק טובה כדי להשקיע על מגבר 1800 שקל שב 700 שקל אפשר להביא אותו מגבר עם שם אחר.

בכול מקרה. בעניין המגבר זה שטויות הפסקתי לקנות מזמן אני בונה. עכשיו אני בתהליכים של בניית מגבר 5 ערוצים.

4 ערוצים מרכבי IC של ST (TDA7293 למבינים.. כ80WRMS ל 4 אום לרמקולים

וערוץ אחד שיורד עד ל1 אום. כ700WRMS.

עם קייס ברמה גבוהה. משהו יפה יפה. בסוף הפרוייקט יהיה תמונות.

אני מתכוון להביא קומפנט של פאוור אקוסטיק. מקדימה ומאחורה. 5.25 מקדימה

6.2 מאחורה. הם עולים כ350 שקלים כול סט. ממברנה מאלומניום, שומעים בו ניפלא.

ו3 סאבים פיוניר 306C או MAX12 של לנזר.

תמיר

פורסם

אם אני לא טועה יש MBQ שעובדים על זה...

יש מצב אני טועה לא לאכול אותי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

האלמנטים היחידים שאני מכיר שיש להם קירור נוזל(לא ברור איזה נוזל) אלה סדרת הסאבים RS של באזוקה, אלו עם החתימה של P.Miller. ישנה אפשרות לקנות לסאבים פלאג ובנוסף מערכת הזרקה שאמורים לקרר את הסליל ובכך לתת לו יכולת לקבל עוד %50 RMS מהנתונים המקוריים.

איציק.

עריכה: לאחר קריאה יותר מקיפה מסתבר שהמערכת פותחה בשביל המגברים מסדרת EL וP.MILLER ומתאימה גם בשביל הסאבים.

פורסם

אני ישאל את מי שהתקנתי אצלו את המערכת נדמה לי שהוא אמר לי עליהם לא מצאתי באינטרטנט...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

זה שמן מאוד סמיך. ושוב הוא נימצא רק במיד אם יש או טויוטר בוופר הוא לא נימצא.

או בכול אלמנט שזז. הוא לא נימצא.

תמיר

פורסם

לגבי האלמנט של הDJ רמקולים כאלה תפקידם הוא להפיק באס חזק בשביל שירעיד את המקום, ולמקום גדול, , יש אלמנטים של 12" או 15" או אפילו 18" ב 1200 שקל לרמקול כל אחד הוא 400 Rms ומעלה, מכיוון אני עושה אירועים ומסיבות אז לכן חשבו שיהיו סאבים בתיבוות עץ, כי זה יותר נציל ונותן תהודה יותר טובה, מקווה שעזרתי לך כי גם אני חושב לשים אלמנט כזה לרכב שלי !' פירוט ותמונות בהמשך

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...