Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא שאני חלילה מפחית מיכולות המכונאים של מוסך רון, אדרבה, האוקטביה והפביה המשפחתיות בדימוס טופלו אצלו.

אבל לא עדיף ללכת למוסך שרואה פורדים כל היום ולא ואגיות?

זה דווקא רעיון מעניין, כי גם לי יש פורד :) הממ...

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

נכון שלא צריך להיות מומחה פורד עבור ציריות ספציפית, אבל אתם יודעים איך זה במוסך.

מכונאים תמיד מצביעים על דברים אחרים שהם לא תקינים, ואז נכנסים לדילמה אם להחליף אותם או לדחות לכניסה הבאה למוסך.

למשל, טיימינג לפוקוס (למרות שאני לא בטוח שב2.0 יש רצועה, ב1.6 בטוח יש) לא הייתי עושה שם.

עם טיפול סיכה, ברקסים וכדו' אין בעיה :) ,ואם מביאים חלקים לבד אז יותר טוב!

לפעמים צריך ציוד ספציפי, וידע ספציפי, שיש רק למי שעוסק הרבה עם הרכב הספציפי. ולכן לדיאגנוזה ודברים מורכבים עדיף ללכת למוסך פורד (מורשה או לא).

טוב אני יוצא פה captain obvious. אני יודע שמה שאני אומר די ברור לכולם, אני משחרר את הנושא.

פותח השרשור, אם אכן תלך לרון, תן רשמים על ההתמצאות של המכונאי ברכב, וגם של הנכונות בעיסוק ברכב מלכתחילה, זה דווקא מעניין :)

הכניסה למוסך רון בד"כ מתחילה ב"טקס" קצר של חיבור הרכב למחשב לסריקת תקלות, מעניין אם יש להם תכנה מקבילה לרכבים אחרים (או שמא התכנה אוניברסלית?).

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

כבר אמרו לך אורן שרותי רכב, אמרו לך מוסך זיסו, מוסך רון, כמה מוסכים צריך בשביל להחליף ציריה בפוקוס?

לקח לי שעה בפעם הראשונה בפורד פוקוס,בכל מוסך יסגרו לך את הפינה בחצי מהזמן.

פורסם

חח איזה קריזה חטפת max, אני מקרקר פה מצחוק.

נמרוד היקר. תבחר לך איזה מוסך שאתה רוצה, כנס ויהיה בסדר. סה"כ ציריה..

אתה רוצה להדר? תביא חלקים בעצמך.

פורסם
כבר אמרו לך אורן שרותי רכב, אמרו לך מוסך זיסו, מוסך רון, כמה מוסכים צריך בשביל להחליף ציריה בפוקוס?

לקח לי שעה בפעם הראשונה בפורד פוקוס,בכל מוסך יסגרו לך את הפינה בחצי מהזמן.

אתה יכול להראות לי איפה רשמו את המוסכים האלה? עברתי שוב על כל השרשור ולא ראיתי אזכור לאלה.

אם כן אבקש את סליחתך.

חח איזה קריזה חטפת max, אני מקרקר פה מצחוק.

נמרוד היקר. תבחר לך איזה מוסך שאתה רוצה, כנס ויהיה בסדר. סה"כ ציריה..

אתה רוצה להדר? תביא חלקים בעצמך.

עם משכורת של 810 אתה יותר מפחד על הארנק והאדם הממוצע D:

פורסם

לא צריך את סליחתי, כנס לפורום חוות דעת בעלי מקצוע .

שוב אני אומר- בפעם הראשונה שהחלפתי ציריה בפוקוס לי לקח שעה ( חובבן) .

כל מוסך מומלץ בפורום חוות דעת ובעלי מקצוע יצליח .

עלה והצלח, איחלתי לחייל בהצלחה!

• תוכן חדש...