Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המשטרה לא מסוגלת לטפל בנהגים פרועים במגזר, קל וחומר בפושעים אמיתיים. מי שלא דואג למשטרה חזקה לא יכול להתלונן כאשר הפשיעה מתחזקת.

ואף אחד לא יאפשר לשומרים לפגוע בגנבים בנשק חם. בקו התחתון - בצדק. אלה אזרחי מדינת ישראל. שלא לדבר על כך שפגיעה כזו תגרור מלחמה בנגב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבדואים האלה עושים צחוק מצה"ל

אלופים בנהיגת שטח על טרקטורון. במטווחים בבאח גבעתי באחת העמדות פשוט עלו במדרגות עד שהחייל שעמד שם התחיל להרים את הנשק לשיקשוק ורק אז ברחו הם לא מפחדים מכלום, גם כשתופסים אותם ואת הטרקטורון שלהם משחררים אותם לחופשי

פורסם

הבדיחה היא צהל. שלא מסוגל לשמור על הציוד שלו. לא באימונים ולא בבסיסים מסודרים עם בונקרים לתחמושת. עיקר הזליגה מצה"ל היא לעולם התחתון והשאר לטרור. הצבא לא עושה כלום פנימה במערכת ולא החוצה מול המשטרה.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
אם המשטרה לא מסוגלת לטפל בנהגים פרועים במגזר, קל וחומר בפושעים אמיתיים. מי שלא דואג למשטרה חזקה לא יכול להתלונן כאשר הפשיעה מתחזקת.

ואף אחד לא יאפשר לשומרים לפגוע בגנבים בנשק חם. בקו התחתון - בצדק. אלה אזרחי מדינת ישראל. שלא לדבר על כך שפגיעה כזו תגרור מלחמה בנגב.

מה זאת אומרת מלחמה בנגב ? מה בגלל שהם הרבה ולא מפחדים מכלום אז מותר להם הכל ? בגלל שאנחנו מפחדים אז לא פועלים זה ניראה או נשמע לך או למישהו הגיוני ?

פורסם

לא כתבי דבר כזה. הכוונה שלי היא שנגד עבריינים מסוג זה צריך משטרה יעילה, לא מוחלשת, יחד עם מערכת משפטית יעילה.

העבודה צריכה להתבצע על ידי משטרה, לא על ידי גופים אחרים. מי שמיומן לטפל באזרחים.

התחושה שלי היא שיש לא מעט אנשים שרוצים להפעיל את הצבא נגד הגנבים. זה נראה אינטואיטיבי שאנשים חמושים ישתמשו בנשקם. אבל אם זה יקרה נגרום למערב, או הדרום, הפרוע להיות עוד יותר פרוע. חיילים אינם מיומנים לטיפול באזרחים, והתוצאות יהיו רעות.

המשטרת ישראל מוחלשת, אני יכול רק לנחש מה הסיבות.. וכל עוד תהיה חלשה הפשע ישתולל. זה מתחיל במתנחלים בנתיב השמאלי ונגמר בגנבי נשק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין דבר כזה שמישהו לא מפחד מהחוק, זה קורה רק במקרה שהחוק לא קיים בפועל.

זה מתחיל בפשע/אלימות בכל פינת רחוב - כולל אלימות שפוגעת בחפים מפשע.

נהיגה בכבישים, עמידה בתורים, בילוי שלא יודעים איך יגמר וכד'.

אין שום קשר ללאום כזה או אחר אלא בשינוי סדרי עדיפות. כל עוד יעמדו הגורמים הממונים מהצד

ולא יגרמו לאנשים שרוצים לבצע פשע לשקשק בביצים? שום דבר לא יעזור.

למי שכח את ניו יורק לפני ג'וליאני? שיקרא ויפנים שאין דבר שלא ניתן לביצוע.

זה רק עניין של החלטה. ולא, אני לא מצפה מחיילים לעשות את העבודה -יש מספיק

גורמים מאומנים לבצע את זה, בכל דרך, כולל אלימות אם צריך.

שינוי סדרי עדיפות כולל גורמי אכיפה יעילים ומערכת שיפוט מהירה -יגרמו לכל אחד

לחשוב פעמים לפני ביצוע פשע. שאין את זה? למה לפחד.

פורסם
אני בכלל חושב שלא צריך לגייס אותם לצבא, שכן כבר התגלו המון מקרים שהם ריגלו מתוך הצבא

המון מקרים - אנא הבא 10 מקרים. לא בסיסמאות. מקרים אמיתיים. אחרי שתמצא 10 מקרים נעשה חישוב מה האחוז מתוך החברה הבדואית בדרום.

מכיוון שאין לך שום נתון סטטסטי עובדתי, ושום נתון מתוך המשטרה ושום מידע מה המשטרה עושה, אז הכי סבבה לשבת מול המחשב ולהקליד שטויות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ספריאל, לא מסכים איתך בכלל (אולי אני 100% biased מעצם היותי קיבוצניק בשפלה, כן...אני יודע טוב מאוד מה זה גנבים בדואים ואיבדתי סימפטיה לפני שנים).

קודם כל וללא קשר לגנבים, צה"ל חייב ללמוד איך לשמור על ציוד. למרות האמור, אני כן מצפה מחייל לעצור ולהבריח גנב נשק בכל דרך שהיא כולל אש חיה, ומצפה ממערכת המשפט הצבאית לעמוד מאחוריו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

תמשיך לצפות חבר.

אני עסקתי בפעילות כזו בצבא בשיתוף עם המשטרה.

בלי משטרה אסור לי לעשות כלום.

גנבו פעם ציוד מנגמ"ש. רדפתי, השגתי, עצרתי והגיעו השוטרים. הציוד הוחרם והגנב "הועמד לדין".

לא נגזר עליו מאסר ולו לשנייה אחת.

הצבא לא מתעסק עם אוכלוסייה אזרחית.

מערכת המשפט, מסיבותיה שלה, רחמנית ולא משתפת פעולה עם המשטרה. אני בטוח שזה מתסכל גם עבור שוטרים, שעובדים קשה מאוד ללכוד גנבים רק כדי לראות אותם נהנים מענישה מקלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חתול - אם אתה רוצה את המערב הפרוע, שבו כולם יורים בכולם - אמץ מדיניות של ירי חופשי. אבל אז יירו גם עליך מעצם המצאך במקום.

לגבי הענישה - בהחלט מצטרף לניקו. זה נכון לא רק לגבי גנבי נשק, אלא לגבי פושעים מועדים בכל תחום.

פורסם

האם תוכל להסביר מדוע האט של הברחת גנבים\מחבלים מתחום אימונים או בסיס צבאי שקול לדעתך למערב פרוע?

מה שקורה עכשיו נשמע לי קרוב הרבה יותר למצב הזה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אלו לא סתם גנבים,הם לא גונבים לחם,הם גונבים אמלחים,באיזו מדינה נורמלית לא נותנים לאחד כזה בין העיניים?

בוא תנסה להיכנס לבסיס צבאי בארה"ב או בכל מדינה נורמלית אחרת, בלי אישור תקבל אחד בתחת עוד בכניסה,קל וחומר אם תנסה לגנוב נשק.

תתן להם להמשיך לגנוב נשק יבוא יום והנשק הזה יופנה כלפיך.

והם לא רק גנבים,הם יעשו הכול כדי לברוח ולא להיתפס,שאני הייתי בצבא אחד רכוב על טרקטורון שבא לגנוב לנו ציוד במטווחים סמוך לקציעות,ניסה לדרוס את המאזין שהיה ער בלילה.

שאני הייתי במילואים האחרונים בלש"ב בצאלים נתנו לנו הוראה לא להתעמת איתם גם אם אתה רואה שהם הרימו משהו ורק לדווח.

אני שומר בלילה,מוקף מאגים שהם זוממים עליהם,וזה נראה לצה"ל לגיטימי שחייל חמוש פשוט לא יעשה כלום בזמן שמרימים לו אמל"ח,ואללה יופי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אבל הם גם ככה מסכנים והמדינה לא משקיעה בהם.

עכשיו גם למנוע מהם את הדבר שהם הכי אוהבים?

בסוף עוד יצטרכו לעבוד כדי לממן לעצמם דברים! :(

• תוכן חדש...