Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השבוע במהלך נסיעה על כביש 2 רכב מלפני התקלקל והתחיל להעיף חלקים על רכבי, באותו הרגע לא עצרתי כי זה כביש מהיר ולא ראיתי סיבה מספיק טובה לסכן את עצמי בעצירה בצד השמאלי של כביש מהיר, המשכתי עד הנקודה הבאה שבה אוכל לעצור בבטחה ובדקתי איזה נזק נגרם.

ממבט ראשון נראה שרק הרבה שמן שעף על החלק הקדמי והשמשה, לא הצלחתי למצוא סדקים על השמשה למזלי או מכות\עיקומים על הפח.

המשכתי ורק ביום למחרת התאפשר לי לנקות את הרכב,

אחרי הניקון באמת יכולתי לראות מה הנזק שנוצר: קילופי צבע רבים וקטנים על המכסה מנוע, גג, ופגוש קדמי.

השאלה מה אפשר לעשות במצב כזה, לתבוע את הביטוח של הרכב מלפנים בדרישה לצבוע מחדש את החלקים עקב הפגיעה?

נקודות שחשבתי עליהן למה אולי לא כדאי לצבוע זה כי תהיה ירידת ערך ובעייתיות במכירה של הרכב בעתיד.

הפגיעות על הפח קטנות ואולי עדיף לתקן אותן בצורה נקודתית ולא לצבוע מחדש הכל.

החשש העיקרי הוא התפתחות חלודה בנקודת של הקילוף צבע על הפח.

סרטון של המקרה:

תמונות לפני ואחרי השטיפה:

IMG_20170228_063353.jpgIMG_20170228_175041.jpgIMG_20170228_175058.jpgIMG_20170228_175200.jpgIMG131.jpgIMG246.jpg

פורסם

אם ידוע לך מספר הרכב שגרם את הנזק - אתה יכול לתבוע אותו

החלק התחתון פלסטי ולא יחליד.

אפשר לעשות תיקון מקומי - לא כדאי לעשות צביעה מלאה.

את הקילופים הקטנים על מכסה המנוע והגג אפשר לתקן עם מברשת דקה בצבע תואם לגוון הרכב שלך. (יש כמה ספקים לצבע: טופ קולור או גוון או קאר פיקס, ועוד). יש גם צבעים שיוכלו לבצע זאת עבורך. זו שאלה שכדאי להעביר לפורום של שיפורים ודיטיילינג.

פורסם

מספר הרכב מופיע בבירור בסרטון, אפשר לתבוע אותו.

יש שם מאות פגיעות קטנות, נראה לי שתיקון מברשת יראה כמו פנים של נער מחוצ'קן שמנסה לשים קונסילר....

פורסם (נערך)

המספר רכב מופיע וגם מספר הטלפון של העסק,

אם אני מעדיף לא לצבוע את כל החלק בשביל למנוע מצב של הבדלי גוונים וירידת ערך בעתיד ושאלות בזמן המכירה.

איזה עוד אפשרות תיקון יש לי על מנת להחזיר למצב חדש, שלא רואים נקודות לבנות של תיקון או הבדלי גוונים ברורים?

וגם מה אני מבקש בתביעה? פיצוי כספי ע"פ הצעת מחיר על תיקון מעסק?

האם צריך לזה הערכת שמאי?

ולפני שאני פונה בתביעה, אולי עדיף להתקשר למספר הזה להסביר לו את המקרה ולשאול אותו אם הוא מעוניין לשלם על התיקון במקום שאתבע את הביטוח שלו?

עריכה אחרונה על ידי Or.E
פורסם

אין קסמים, אתה רוצה תיקון מושלם ושלא יהיו הבדלי גוון? צבע את כל הרכב מחדש.

תיקון עם מכחול מיועד אומנם לפגיעות קטנות, אבל לא כשיש לך מאות אחת ליד השניה, קשה לי להאמין שזה יראה טוב, גם ביד אמן.

פורסם

ממה נגרם הנזק?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קשה לראות בסרטון אבל מתחתית הרכב עפו כל מיני חלקים ביחד עם השמן כנראה התפוצץ לו שם משהו.

לא יודע מה בדיוק יכול להישבר לו שם שיעיף ככה חלקים ושמן, שמעתי רעשים חזקים של פגיעה בשמשה ובפח אבל לא נראה שיש נזק מעבר למה שצילמתי.

פורסם

לטובתך הסרטון למרות שקשה לראות ממנו פרט לעשן שחור שבטח מהשמן, אבל השמן לבד לא היה צריך לגרום נזקים כאלה אלא אם בשמן היו שבבים.

לרעתך שלא עצרת אבל עדיף לא לעצור מבחינת הבטחון בכביש.

האם יצרת בכלל קשר עם בעל הרכב השני?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם מריצים את הסרטון במהירות איטית ניתן לראות את החלקים עפים (נראה כמו חלקי פלסטיק), בנוסף הגרסא ביוטיוב היא פחות איכותית מהמקור שבו רואים יותר ברור.

אנסה להעלות תמונות או סרטון שמראים את זה יותר ברור.

עוד לא יצרתי איתו קשר מכיוון שעוד לא החלטתי באיזה דרך אני רוצה להתנהל איתו, אם בתביעה מול הביטוח או הצעה שישלם על תיקון, ואיזה סוג תיקון.

האם זה קריטי הזמן פנייה שלי אל הצד השני?

פורסם

רצוי לא לדחות זאת כדי שלא יחשוב שאתה מתעלק עליו סתם

תחליט מה אתה רוצה לעשות קרא כאן על בעיות שיש לאחד שצבעו לו את הרכב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?624519-%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%AA

ואז תפנה לבעל הרכב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...