Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזכוכיות כבדות מדי לסחוב אותן.

דרך אגב אלה של סופר הם דווקא בדרגת איכות גבוהה של פלסטיק שמיעוד לחום, קור ומדיח.

לפחות השקופות של חצי חינם שיש במחלקת אוכל מוכן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבעיה שהמכסה הוא תמיד מפלסטיק, וחייבים לחמם עם מכסה כדי שהאוכל לא ישפריץ על כל המיקרו וילכלך אותו, כך שאין דרך להימלט מחימום של פלסטיק במיקרו.

אני משתמש בlock&lock עם גוף מזכוכית וכרגיל מכסה מפלסטיק, הבעיה היא שהן מאוד כבדות וגם פעם נשברה לי אחת בתיק.

פורסם

דרך לא רעה למנוע השפרצות במיקרו, ועל הדרך לקבל חימום אחיד יותר היא להפעיל את המיקרו על חום נמוך (לרוב זה נקבע כאחוזים מעוצמה מלאה) למשך זמן ארוך.

את ארוחת הצהרים שלי, למשל, אני מחמם על עוצמה של 30% כ-9 דקות בכלי זכוכית של Lock&Lock, כשהמכסה פתוח.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אני עם הקופסאות השקופות של הסופר. האמת שאין לי מושג מאיפה ספציפית כי אני משנורר אותן מאחותי שקונה בהן סלטים. מה אני אגיד לכם, אם זה מה שיהרוג אותי כנראה שהחיים שלי היו טובים מדי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...