Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היוש,

רכשתי בחמישי האחרון אביזרי תאורה לבית בחנות מסויימת במפרץ חיפה.

בסופ"ש החלטתי שמכלול העסקה לא נראה לי והחלטתי לבטלה. טרם קיבלתי את המוצרים.

דיברתי עם החנות היום בבוקר ולאחר דין ודברים נאמר לי ע"י בעל החנות שאוכל לבטל את כל גופי התאורה פרט ל2 שלטענתו הם היו בהזמנה מיוחדת לפי בקשתי ושהם כבר מוכנים, דבר כאמור אין לי ממש דרך להוכיח, עלותם מסתכמת בחצי מהעלות הכוללת של העסקה. מה שמעמיד את כל רצון הביטול בחוסר כדאיות מצידי.

שאלתי, האם מוצרי תאורה שהוזמנו בהזמנה מיוחדת באמת אינם ניתנים לביטול?

מהמועצה לצרכנות לא קיבלתי תשובה חד משמעית.

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה זה נקרא הזמנה מיוחדת?

ייצור מיוחד ולא סטנדרטי, או להביא את זה מסניף אחר [או מהמחסן מאחור...] "במיוחד" בשבילך?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

קשה להאמין שבאמת כבר ייצר את ההזמנה, אבל אין מה לעשות, החוק עומד לצידו (אם באמת מדובר בייצור של מוצר לפי דרישות מיוחדות ולא סתם הזמנה ממקום אחר).

• תוכן חדש...