Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו שאני לא מצליח להבין...

אולי מישהו יצליח להסביר לי איך שברולט קרוז 2016 מצליחה להאיץ ל100 ב7.7 שניות?? לרכב גיר אוטומטי רגיל, 150כס, ו24 קגמ...

לצורך השוואה, גוליטה עם 170 כס וגיר רובטי דו מצמדי גם מאיצה ל100 ב7.7 שניות ואופל אסטרה שמבוססת על אותה פלטפורמה כמו הקרוז, עם מנוע דומה מאיצה ב9 שניות...

איך בשברולט הצליחו לעבוד על הפיזיקה?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו יודע אם יש בעיות אספקה של סקודה אוקטביה ?

הייתי אצל הקצין רכב היום להזמין את ה 1.8 , חזר אלי אחרי שעה ואומר שאין אפילו באופק אספקה של ה 1.8 :-o

אולי יהיה משהוא באזור מאי 2017 ... :twisted:

אפילו 1.4 הוא לא מאמין שיהיה לפני פבואר 2017 (סביר לחלוטין מבחינתי) .

אוףףףףף

פורסם

אני לא יודע איך ה1.4 אבל בתחושה האישית שלי ה1.8 הנוכחית מרגישה יותר עצלה מה1.8 דור קודם, למרות שיש יותר כוח ופחות משקל.

פורסם

אולי שווה לך לבדוק את אופל אסטרה החדשה.

קצרה מחמאות בחו"ל על התנהגות. קראתי שהאוטומטית קצת איטית אבל עדיין הרכב מספק חבילה טובה מאוד.

פורסם

האוקטביה 1.8 לא רק עם 30 כ"ס יותר, אלא עם טווח נשימה הרבה יותר גבוה מסל"ד של 1500 עד בערך 5000. ה 1.4 עם טווח פעולה של כ 1500 עד 3500 ולכן גם במעלה הסל"ד וגם בסחיבה כשהרכב מלא, ה 1.8 פשוט יותר חזקה. הקרוז החדשה מאוד קלה ולכן זריזה עד 100. בהעדר אספקה לטעמי אכן גולף היא אופציה והאופל.

אם אתה בשלמה סיקסט, יש מחיר טוב על האינסגניה 250 כ"ס. צבע שחור ריפוד קרם.

פורסם
אולי שווה לך לבדוק את אופל אסטרה החדשה.

יש אותה רק בגרסת סטיישן , לא ממש מלהיבה , אני חושב שאני מעדיף אוקטביה 1.4.

הייתי בסוכנות היום , יש להם אפשרות לספק 1.4 לחודש ינואר , ה1.8 יגיעו רק במרץ -אפריל .

נתון נוסף , מאוד אהבתי את הפנים הבהיר באוקטביה , הבעייה שה1.8 שיגיע במרץ יהיה רק בריפוד בשחור.

התאכזבתי מהאבזור , אפילו בדגם המאובזר אין חישניי חניה /מצלמה . אין פנסים עוקבים (מאוד אוהב את זה בלאון) .

לסיכום קבענו שיתקשרו אלי ביום ראשון לתאם נסיעת מבחן על ה 1.4 וה 1.8 .

בנוסף נעשה שיחה נוספת עם קצין הרכב , נראה מה אפשר לעשות עוד .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עשיתי היום נסיעת מבחן ב 1.4 .

מבחינת מנוע הוא דיי הפתיע אותי , מרגיש חזק כמו הלאון , מגיב טוב ואפילו ה DSG מתפקד נפלא , המנוע מאוד גמיש , גם בהילוך 5 הוא מושך מאוד יפה .

החסרון הראשון שניתקלתי בו זה רעש המנוע ב4500 ס"לד וצפונה , וזה לא רק שהרעש חזק , הסאונד שלו פשוט צורם לאוזן ולא נעים .

חסרון שני ( שלא קשור ב 1.8 לעומת 1.4 ) זה רעש רוח , ממש מפתיע , רעש דיי חזק ב130 ומעלה , לרגע חשבתי שהשארתי איזה חלון חצי פתוח...

חיסרון שלישי - ניתוק בקרות בטיחות רק דרך תפריט במסך הרדיו .. איטי ולא נגיש כל כך .

ויש גם המון דברים טובים ,

הגעתי דיי מהר לתנוחת ישיבה שממש מתאימה לי , שדה ראיה מעולה לעומת הלאון (טוב זה לא קשה....)

הגה נעים מאוד למגע , לוח שעונים קלאסי ומאוד ברור .

יש סטארט אנד סטופ , עובד יפה וממש לא מטריד את הנהג.

אחיזת כביש גבוהה , לפחות כמו הלאון (נבדק בסיבוב שאני מכיר טוב )

מושבים סבירים ( בלאון יותר "מחבקים" )

מזגן מעולה

מערכת סאונד ממש משובחת , למרות שהנציג ציין שאין סאב וופר , אני דיי משוכנע שיש (או שמהנדסי סקודה עשו עבודה דיי מתוחכמת)

שבוע הבא נסיעה על ה 1.8 ...

פורסם

מווריק - קבל ח"ח על ההודעה, כמו שראינו בסרטון לאחרונה, לשופל יש המון מומנט.

אם חשוב לך ההנעה והמנוע, ספוג את הכסף ותיקח את הרכב ותהנה, רק זכור- שעם הזמן, אתה מתרגל לביצועים ולרכב, ואוקטביה 1.8 איך שלא תהפוך את זה - בסוף היא משפחתית... הלאון יותר ספורטיבית ממנה וגם יותר רעבה לפניות והאצות לטעמי. וידנית - בכלל תענוג.

בהצלחה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אוקטביה 1.8 אלגנס בצבע כסף ליסינג, משוברת קלות (220). איי איי איי...טד בנדי בעור של סבא ג'פטו. מי שרואה לאון כבר אולי מריח אקשן, מי שרואה את האוקטביה המיליון באותו יום ובאותו כביש, זה כבר משהו אחר (;-

פורסם
ואז מגיעות הקופסאות והצ'יפים ...

לא בטוח שזה רעיון טוב עם רכב ליסינג , מילא לאבד אחריות על הרכב החדש הפרטי שלך , אבל להסתבך עם מקום העבודה ???

ערבוב לא תקין של business – pleasure

פורסם
לא בטוח שזה רעיון טוב עם רכב ליסינג , מילא לאבד אחריות על הרכב החדש הפרטי שלך , אבל להסתבך עם מקום העבודה ???

ערבוב לא תקין של business – pleasure

בהחלט. ממש לא מומלץ וגם לא סביר שהגיר יעמוד בתוספת המומנט.

• תוכן חדש...