Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ב4 בינואר חניתי בחניון "סובב קניון" בקניון איילון ברמת גן וככל הנראה שכחתי לחדש את הזמן חניה בפנגו(לגמרי טעות שלי - הדו"ח לגמרי מוצדק!).

היום אני חוזר הביתה פותח את התיבת דואר ורואה דוח מעיריית רמת גן - לא זכרתי שבזמן האחרון בכלל חניתי במתחם העיר רמת גן וכשפתחתי את הדו"ח לתדהמתי ראיתי שהוא מהרביעי בינואר! וכתוב עליו שהוא נשלח ב8 לספטמבר(ז"א 9 חודשים מהרגע שהעבירה בוצעה).

השאלה היא - האם יש מתישהוא חוקי התיישנות על הדברים האלה? הייתכן ולוקח לעירייה כ"כ הרבה זמן לשלוח את הדו"ח? אם הייתי רוצה לערער - נדרש ממנו לפשפש אחורה 9 חודשים כדי לזכור מה עשיתי ולמה ייתכן וקיבלתי את הדוח חניה(למזלי זה היה פגישת עבודה ומצאתי ביומן שבאמת באותו היום הייתי באיזור ונזכרתי שבאמת למשך חצי שעה שכחתי לחדש פנגו - אבל בהרבה מקרים כבר מזמן לא הייתי זוכר את הנושא).

את הדו"ח שילמתי(שוב,אני אשם ולא מתחמק מהאחריות) ושלחתי הודעה זועמת לרמת-גן בהודעה אישית בדף הפייסבוק שלהם - האם יש משהו לעשות לגבי תאריך ההגשה המאוחר או שזה מקובל?

תודה רבה!

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

התוצאה הראשונה בגוגל העלתה את הדף הזה, ובו כתוב שההתיישנות של ההודעה על עבירת חנייה מתחילה אחרי שנה.

אם הרכב לא צולם אתה יכול לצאת מזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

צולם - לא מחפש לצאת מהעבירה(כולה 100 שקל פעם שניה שלי ב7 שנות רישיון - לא מאוד אכפת לי מהדוח עצמו) מעצבן אותי עינוי הדין והתגובה המאוד איטית של העירייה - אם באמת היה טעות כבר לא יכולתי לבדוק וגם מעצבן לגלות שסתם שעבירה שולית שעשיתי לפני כמעט 9 חודשים קיבלתי עליה הודעת תשלום רק עכשיו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שילמת,, רואים בכך הודאה באשמה .עבור לדף הבא.

אם העבירה צולמה אפשר היה אולי לדבר על התיישנות של 4-6 חודשים ולא שנה. בקושי רב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...