Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

17 סבבים של 7 דקות בגן עדן?

;)

וברצינות,

סביר להניח שיש איזושהי פעילות שהילדה ובנות כיתתה אוהבות, בובות או מה שבנות משחקות בגיל הזה.

קח את זה ותעשה פעילות סביב זה- אם הן אוהבות בובות אז אולי פעילות יצירה של בניית בובות למשל.

לי יש 2 בנים אז זה יותר פשוט, כולם מתחפשים לצבי נינג'ה או גיבורים סטייל איירון מן, קפטן אמריקה וכו'- ואז פשוט הולכים מכות שעה וחצי+ חצי שעה יצירה בדמות תפירה של חתכים, הדבקת פלסטרים על דימומים והמצאת הסברים יצירתיים להורים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קודם כל אתה צריך תמה (נושא מוביל).

רצוי כזה שגם בנים וגם בנות יתחברו אליו.

אצל בן ה7 שלי הנושא שנה היה פירטים...

אח"כ אתה מתחיל לחפש בגוגל משחקי חברה שאפשר לעשות להם אדפטציה קלה כדי שיתאימו אפילו בצורה קלושה לנושא.

כל הכלים הח"פ, הקישוטים, ואפילו ההזמנות חייבים להתאים לתמה הנבחרת.

בנוסף, אני שכרתי מכונת "שערות סבתא" ומכונת פופקורן גדולה, שהפכו לאטרקציה שמדברים עליה עד היום בכיתה.

העלות היתה שליש מעלות הליצן שלך.

כולל חומרי הגלם הנחוצים להכנת התקרובת.

מצד שני, להפעיל 30 בני 7, זה ממש לא עניין של מה בכך.

למזלי, אשתי היקרה היא גננת מוסמכת.

אבל יתכן מאד שאדם מן הישוב אחרי חוויה כזו יהיה מוכן לשלם לאותו ליצן כל סכום ובלבד שלא יאלץ לעבור שוב את החוויה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עוד נקודה למחשבה - לעשות את הפעילות בחוץ.

ממש בטבע אם האופציה קרובה ואפשרית ואם לא אז אפילו גינה/פארק ציבורי יהיו מוצליחים יותר מהמקלט של הבניין.

במקרה זה אתה יכול להוסיף המון פעילויות שבתוך בית בלתי אפשריים, כמו אותו מרוץ שקים שהוזכר כאן. ויש כמובן עוד הרבה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

נקודות למחשבה.

להפעיל כיתה שלמה או חלק נכבד ממנה זה עבודה לא פשוטה בכלל, זה גיל שהם חסרי סבלנות ומאבדים עניין בדקות, אם אתה לא מאלו שיודעים להחזיק ילדים קשובים ומסוקרנים(סוג של יובל המבולבל), כנראה שגם אתה הולך לסבול שעתיים, ולא פחות חשוב הילדים.

אם בכל זאת החלטת שאתה עושה את זה, תחפש באינטרנט את הפעילויות הכי מצחיקות ומלכלכות, זה כנראה מה שיתפוס הכי טוב, משחקים בסגנון המשחקים מהילדות שלנו יכולים להיות מצויינים(למצוא סוכריה בתוך קמח רק עם הפה, לתפוס שזיף קטן בקערת מים רק עם הפה, להכניס נר לבקבוק פלסטיק שהוא קשור עם חוט מאחורה כמו זנב, לנפח בלון בלי להישתמש ביד וכו...).

אם תרצה רעיונות נוספים אשמח לעזור ,אני אמנם לא מפעיל מוסמך :lol: אבל בוא נגיד שבגינה הציבורית או בבריכה או בכל מקום שאני עם הילדים שלי, תמיד מצתרפים נספחים שלא קשורים אלי כי אני יותר מעניין מההורים שלהם .

פורסם
700 שקל לשעה ! מה הוא ליצן ?!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

זה עוד מחיר דיי טוב. תנסה לברר כמה עולה פעילות בסופ"ש. ואם זה לא ליצן אלא משהו יותר מגניב אם הפעלה ופרסים זה אפילו יקר יותר. תזכור שיש זמן נסיעה, זמן איפור, פרסים (אולי) ועוד נסיעה חזרה לאחר שעבדת שעתיים ברצף עם לא מעט ילדים קטנים. זה ממש הרבה עבודה.

חבילה עוברת - עוטפים שקית ממתקים קטנה בהרבה ניירות עיתון. כל הילדים יושבים במעגל ומעבירים את החבילה בזמן שמתנגנת מוזיקה, כשהמוזיקה מפסיקה הילד שאצלו החבילה מקלף שכבה. אפשר להוסיף כמה דפים עם הפעלות קטנות שמתגלים במהלך קילוף השכבות.

טלפון שבור - יושבים במעגל ומנסים להעביר מילה מפה לאוזן בלחש מסביב מבלי שתשתבש.

פעילויות יצירה. מילוי חול צבעוני תוצרת בית בבקבוקים (אותם קונים בחנויות יצירה). את החול מכינים ממלח שולחן וצבע גואש.

אחלה פעילויות ומוסיף- אפשר לקנות כוסות (פורצלן מהסוג שעולה גג 5 שקלים לכוס), תביא להם טושים לא מחיקים ושיכינו כוסות אישיות (אפשר אגב גם צלחות). לאחר שהם סיימו לקשקש אתה מכניס לתנור לחצי שעה על חום של 180 מעלות. נותן לכוסות להתחמם ולהתקרר בתנור עצמו (בגלל זה זו פעילות שכיף להתחיל ראשונה. כשהילדים הולכים אתה מחלק להם את הכוסות שהם עצמם הכינו! אפשר להכניס ממתקים ואז בכלל מגניב וחסכת שקית הפתעות).

פורסם

לעשות כל מיני משחקי חברה כבר ישרוף לך 40 דקות בקצב טוב.

חבילה עוברת כמו שאמרו, סוכריה בקמח, שיא השיאים - משחק הכיסאות...

כשהיינו ילדים מעבר לשקית הפתעה ופיתה עם חומוס ומלפפון חמוץ או פיתה עם שוקולד, ההורים לא ניסו להשקיע יותר, ובאמת מיותר להשקיע.

אני רק חושב על הרעש של 30 ילדים בני 7 מתלהבים בתוך מקלט עם אקוסטיקה נוראית.

פורסם

תעשה משחקים של פעם.

123 דג מלוח, קלאס, 3 מקלות וכו'.

עוד אופציה זה ספא לבנות עם אשתך (איפור, קערה עם מים וסבון לטבול את הרגליים, לק, תצוגת אופנה וכו') וכדורגל לבנים. הבנים מקבלים גביעים אישיים והבנות איזה סבון ריחני בצורת לב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...