Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי שתי מכוניות, שתיהן לא מאד ישנות אבל גם מחוץ לתקופת האחריות:

רנו סניק 2012 ואופל קורסה 2012.

אני מבין די קטן במכונאות ובדרך כלל גם אין לי זמן להתעסק עם זה. לכן עד היום טיפלתי בהן במוסכים מורשי יבואן מתוך מחשבה ששם בטוח נותנים להן את הטיפול הכי טוב ולפי הספר, בלי אילתורים וקיצורי דרך. גם חשבתי ששם הסיכוי שיעבדו עלי יותר נמוך מאשר במוסך אחר. גם כשרוצים למכור את האוטו אז הוא יותר אטרקטיבי אם טופל במוסך מורשה עם כל התיעוד. כמובן שיש לכל זה מחיר בדמות תשלום יקר יחסית.

עכשיו, יש לי וויכוח עם אבא שלי. יש לו איזה מוסך של ערבי מקלנסווה שהוא מטפל באוטו אצלו במשך שנים (יונדאי i20), לוקח לו מחירים מגוחכים ולטענתו הוא אדם ישר ועושה עבודה טובה (לא שאני יודע איך הוא בודק את זה).

אני כמובן טוען שהוא חאפר, שהוא אולי משתמש בחלפים משומשים/גנובים, שאין פה פיקוח וגב של יבואן במקרה שהמוסך מפשל ועוד ועוד טענות למה לא. מצד שני, אבא שלי מעולם לא נתקל בבעיות איתו וחסך במשך השנים אלפים רבים של שקלים.

בקיצור, החיבוק של מוסכי היבואן הוא חם ונעים, עם חדר המתנה מצוחצח, טלוויזיה ומכונת קפה אבל יקר מאד. עם מכוניות שכבר בנות 4 שנים, האם כדאי לצאת החוצה ולטפל במוסך אחר ? ואם כן אז איך לבחור אצל מי ואיך להפחית את הסיכונים ?

תודה

פורסם

לרכבי סקודה יש מוסך רון שמאוד מומלץ, אין כמו מוסך כזה שאתה מכיר את המנהל/מוסכניק. אם גם לרנו יש מוסך כזה/באותה רמה שעולה במקצועיות כמעט אם לא על כל מוסך אחר אזי מומלץ.

פורסם

להפחית את הסיכונים זה אומר למצוא מוסך שאתה סומך עליו.

אם המוסכניק של אבא שלך טוב, נסה אותו.

אם אתה מפחד מחלפים לא איכותיים/גנובים - תמיד תוכל לרכוש אותם בעצמך ולהביא למוסכניק (כמובן אם יסכים).

אם תרצה עזרה, בעיקר עם הצרפתייה - אשמח לעזור.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...