Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קורולה 2001. עד עכשיו במוסך מורשה שמו לי שמן מנוע 10W30, חברת אנרג'י. ( ככה כתוב בכל אופן בקבלה )

הרכב שלי אוכל שמן ואני בדרך כלל מוסיף את השמן המקורי של טויוטה 10W30. הבנתי שאולי אם אני אחליף צמיגות הצריכת שמן תרד. האם ה5W30, שלפי מיטב הבנתי הוא גם השמן שהחברה ממליצה עליו, ישפר לי את הצריכה? או שאולי צמיגות אחרת מתאימה?

תודה מראש

פורסם

צריכת שמן מסויימת זה לגיטימי, השאלה כמה יוצא לך בדיוק להוסיף בין טיפולים?

בכל מקרה אין סיבה להמשיך להשתמש ב-10W30 המונפץ הזה.

תעבור ל-5W30, כמו יורול PLX למשל.

Stay Dirty

פורסם

יוצא לי להוסיף בערך חצי ליטר כל 1000 ק"מ.

איך השמנים של קסטרול ? יש לי פשוט הזדמנות להביא במחיר טוב

פורסם
טובים מאוד. OEM של קונצרן VW.

אתה יכל בהחלט להשתמש בקסטרול. ממליץ לך בחום להיכנס לקישור מטה ולבדוק בדיוק מה מתאים לרכב שלך לפי דגם מנוע מדויק.

http://applications.castrol.com/oilselector/en_gb/c/search

לפי הקישור הנ״ל מה שמתאים זה 5w40. ללכת על זה או 5w30 לפי ההמלצות בלי לחפור הרבה ?

פורסם

בכל רכב יש כמה סוגים של שמן שניתן לשים.

במקרה של טויוטה הייתי הולך על5w30..

אתה צריך שמן שעונה לתקן api sn

בטוח שתמצא לא מעט כאלו גם בקסטרול..

פורסם

אני בעל קורולה 2001 כבר חמש שנים

משתמש ב 10W40 של ליקווי מולי

הכל תקין אין בוצה צריכת שמן סבירה יותר מ 5W30

בטיפול הבא יש מצב שאקנה 10W40 של AGIP

פורסם (נערך)

קסטרול מתעדכנים עם היצרנים כל הזמן.

אין שום בעיה שתשים 5W40 ברכב שלך במיוחד אם יש צריכת שמן גבוהה. אך יש גם מגוון של 5W30 רק שים לב ל ACEA שזה ממליץ. (A5 אם אני לא טועה)

אם דגם המנוע שלך הוא 3ZZ-FE יש לך שתי אופציות לפי התמונה המצורפת.

האופציה הראשונה היא מעולה השמן TITANIUM FST הוא שמן מעולה גם המגנטק מעולה אני משתמש בו בפאביה שלי רק עם ACEA C3.

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם

אפשר גם ללכת לפי ה API ובמנוע ישן כמו זה של פותח השרשור לא תהיה לו שום בעייה להשיג שמן בתקן API SL ומעלה.

מצטרף להמלצה על 5W30 אם כי בהחלט ניתן להשתמש גם ב 5W40 והוא בעל פוטנציאל להפחתת צריכת השמן. לקסטרול יש מוצרים טובים ובהחלט ניתן לשים שמן מתוצרתה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...