Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרוב הזכוכית היא לא אותו דבר , במקורית יש כל מיני ציפויים ומסנני קרינה\תאורה שונים ומשונים ואילו בחליפית סביר להניח שלא תמצא , כמו כן חיישנים כגון תאורה וגשם למינהם יעבדו פחות טוב ואולי אפילו לא יעבדו כלל.

אם קיימת אפשרות להזמין מקורית ולשלם עוד "כמה שקלים" בגדר הסביר הייתי עושה זאת במקרה של הרכב הנ"ל

פורסם

הזכוכית פיזית היא אותה זכוכית , אך זו לא השאלה שלך, השאלה האם שמשה קדמית מקורית ושמשה חליפית היא אותה איכות , אז , לא תמיד , משום כפי שכתבו בהודעות קודמות , על השמשה המקורית יש תוספות שלא תמיד מגיעות עם החליפי.

מבחינת הביטוח במסגרת כיסוי שמשות , הם מכסים החלפה של שמשה חליפית התואמת לרכב שלך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

נכון, זה בדיוק מה ששאלתי, תודה על התשובות הברורות :lol:

במקרה שלי אין חיישנים אבל בכל זאת.

הביטוח מאפשר לי להוסיף את ההפרש למקורי (4000 ש"ח).

אני עוד לא יודע לגבי ההחלפה של הספוג שמסביב המקורי. במוסך המרכזי העלות עוד יותר גבוהה והם מציינים שיש להחליף את הספוג שמסביב.

פורסם

לא בהכרך שצריך להחליף את הספוג שכן אם מבצעים חיתוך נקי של ההדבקה אז הוא לא נפגע,

לגבי השמשה שים לב שלא בהכרך רק חיישנים אלא ציפוי נגד חום UV ושאר ירקות, אם זה לא הכי חשוב לך , לשיקולך, אחרי הכל לא מדובר ברכב הכי חדש לפי השנתון שלו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כמה כסף אתה צריך להוסיף? אולי כדי לחסוך כסף כדאי לך לבדוק שמשה מפירוק

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני חושב שזה מאוד יקר. אני בררתי עבורי ועל שמשה מקורית מפירוק דרשו 1500 ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אכן מחיר יקר בטירוף. אגב, המחיר הוא של אוטוגלאס.

ב BMW זה עוד יותר יקר.

מודע למחירים בארה"ב, השאלה אם השמשה בדואר אוויר לא תידפק (?), ולזה צריך להוסיף הרכבה.

אני מעדיף שמשה חדשה ולא מפירוק.

פורסם

שמשה מפירוק תהיה טובה יותר משמשה חלופית חדשה.

החלופיות מגיעות ללא ציפוי נגד קרינה, ללא אפשרות לחיבור כל החיישנים אם ישנם,

ובד"כ חלשה יותר, ולא מתיאה ב 100%, ואז יש רעשי רוח, נזילות, לחות וכד'.

פורסם

יש שמשות חלופיות שמגיעות עם התושבת לחיבור מכלול חיישנים מקורי.

לעומתן יש גם הרבה שמשות שמגיעות בלי ואז הזגג מגלח את התושבת מהשמשה המקורית ומדביק אותה לחליפית וככה מתחילות הבעיות.

• תוכן חדש...