Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פיאסטה 1997 עם מנוע 1.3 CFI שזה נראה ממש כמו קרבורטור אבל זה מע' הזרקה

יש לי בעיה של טורים עולים ויורדים ממש חזק שגורם לאוטו ממש לקפוץ כאילו זורקים קלאץ כול שניה

ניסיתי לבדוק אולי זה בעיה של דלק ושבדקתי לחץ דלק הוא היה באזור 13 PSI

גם לפני המסנן גם אחריו וגם ממש בכניסה לבית מצערת תמיד באזור 13 PSI

ממה שאני מכיר לחץ דלק אמור להיות באזור 30 PSI מינימום

משהוא נתקל בלחץ דלק כזה נמוך במע' הזרקה???

פורסם

כן אני יודע אבל עם לחץ דלק נמוך עדיין תהיה בעיה לכן אני חייב לדעת שהלחץ תקין

המצערת די נקיה שתעשה בעיה כזאת חמורה

פורסם

אצלי הצנרת הי בעובי 6 ממ וזה מתאים לצנרת אויר גמישה מטפלון אז קניתי כמה מחברי טי וצנרת ,שעון לחץ יש לי בבית

אם רוצים לדוגמא לראות את הלחץ שמגיע למסנן

מנתקים את הקו שמגיע למסנן ןמחברים טי במקום ושעון וקוראים

הלחץ במסנן אמור להיות יותר גבוה ממה שהמזרקים מקבלי קח בחשבון ,אבל זה מדד טוב שהמשאבה נותנת לחץ טוב

פורסם

מניע רגיל ,נוסעים 100 מטר רגיל ואז במעמס האוטו מקרטע כאילו נותנים שניה על הגז ועוזבים

גם שעומדים במקום בניוטרל ומעלים טורים הוא מגיע לנק' שהוא לא מצליח לעלות יותר והטורים נופלים ועולים

לא מצאתי ניצורות ואקום מנותקים וקם אני לא שומע יניקת אויר

לפני שזה קרה נשבר לי צינור מים והוא התחמם החלפתי צינור וזה הסתדר

הוא היה מראה חום מקסימלי כול הזמן ,מה שהתברר כחיישן תקול והחום הסתדר

אחרי שסידרתי את זה הוא נסע בערך 10 ק"מ ואז הכול התחיל

החלפתי מסנן מלאתי דלק אחר החלפתי MAP שהיה לי תמיד חשדתי שזה הדלק

עד שבדקתי את הלחץ וזה כבר לא הסתדר לי

אבל בשביל לשלול את זה ולעבור לכוונים אחרים אני חייב לדעת אם הלחץ דלק תקין

למשהוא יש נסיון עם רכב כזה או רכב דומה שאפשר לבדוק לחץ אצלו?????

פורסם

כיום אתה מאבד מיים? אם אני לא טועה סליל ההצתה בפיאסטה יושב מאחורי ראש המנוע מתחת לצינור מיים שנוטה להרטיב אותו ואז הסליל מתחיל לזייף..תבדוק גם את הכיוון הזה. לגבי לחץ הדלק אתה צריך לבצע את הבדיקה בנסיעה ולראות בשעון אם קיימות נפילות לחץ במחוג למרות שהלחץ נמוך ממה שהיצרן מגדיר אבל חייבות להיתלוות לתוםעה שאתה מתאר נפילות לחץ דלק כדי שהמשאבה תהיה אשמה בוודאות. תנסה לראות אם הווסת לחץ דלק עצמו רטוב במיקרה...

פורסם

כיום אני לא מצליח לנסוע עם האוטו כי אך שאני יוצא מהרחוב אני מתחיל לרקוד צעד תימני בתוך האוטו מהמכות

אכן הסליל נמצא מאחורי המנוע אבל הוא יבש והרכב נוסע טוב במאה מטר הראשונים אז לא נראה לי שהוא אשם

גם בנסיעה הלחץ נשאר 13 PSI עם קפיצות ממש מזעריות בקושי נראות על המחוג

הצינור דלק מגיע מהמסנן דלק ישר לבית מצערת ,נראה כי ווסת מובנה בבית מצערת עצמו ואי אפשר לראות לחץ לפני ואחר הווסת

נראה לי שבגלל שהלחץ דלק נמוך אין נפלות לחץ

נק' למחשבה , במידה והלחץ כן נמוך, זאת אומרת שבקו החזרה למיכל לא אמור להיות דלק בכלל כי אין הפרשי לחץ לפני ואחרי הווסת כי הכל הולך לבעירה לא???

• תוכן חדש...