Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ל-Smart watch

GOLF
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות לאשתי שעון חכם, ולא, אני לא מדבר על מפלצות כמו האפל וכו'.

הדרישה היא שעון חכם (גם סיני ולא מותג) שיודע לנטר דופק ושאר ירקות ואולי עוד כמה פיצ'רים. מיועד בגדול לפעילות אירובית.

ראיתי אחלה שעונים סינים אצל חברים (באזור ה-50-60 דולר וזה גם התקציב אצלי).

מה נותן את התמורה הכי טובה לכסף?

חג חמישי שמח לכולם :)

פורסם

תשמע, אם אתה רוצה שעון כושר טוב - הייתי בודק את הדגמים של פיטביט.

ביחד עם האפליקציה שלהם והאורך חיי סוללה (כמה ימים) והדיוק - הם מעולים.

הם לא באים במחירים שאמרת אבל. לא צריך להיסחף לדגמים היקרים אבל אלטה או צ׳ארג׳ HR הם אחלה שעוני כושר וניטור שינה.

אני לא הייתי קונה את הקשקושים הסינים. מדויקים הם לא יהיו והחיי סוללה יצריכו טעינה יומית בטוח (אם יש להם בכלל מצב כושר מדויק שקורא את הפרמטרים כל הזמן).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש את הרצועה של שואמי שהיא לא שעון , יש הכול לספורט ועולה 18 $

http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Miband-1S-2015-Xiaomi-IP67-Bluetooth-4-0-Smartband-Fitness-Bracelet-for-Android4-4-Xiaomi-Redmi-Note-2-Mi4-Mi3---iOS-Phones---Black-357888.html

השעונים הסינים הזולים מגיעים עם מערכות הפעלה די דפוקות, הטובים מגיעים עם אנדרואיד מלא שיש לו בעיה עם חיבור לטלפון.

הפחות טובים עם בעיות בעברית .

המותגים המוכרים מגיעים עם android wear עם כל הפונקציות שאתה מחפש.

http://www.geekbuying.com/item/NO-1-D2-Diamond-1-22--Bluetooth-Smart-Watch-MTK2502-BT4-0-For-iOS-Android----Gold-355512.html

2015100618551619ifu43.jpg

אייל

פורסם

אם אתה מעוניין בשעון דופק - קנה מכשיר ייעודי (Polar/Suunto/Garmin).

יתרון מרכזי הוא שהם לא מסורבלים כמו החכמים - ולאשה זה חשוב.

כמוכן - סוללות שמחזיקות חודשים ושנים, לא "עוד מכשיר שצריך לטעון בלילה".

אם אשתך אינה אשת עסקים או מנהלת בכירה שצריכה לקרוא את הדואר כל 2 דקות ומתיחסת גם לזה כהשהיה, לא יהיה לה קושי להסתדר כמו עד היום - עם טלפון בעל מסך קריא ונדל"ן תפעול נוח.

ד"א - אחד הבנים שלי קנה רצועת שיאומי, מתה אחרי פחות מחודשיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלי מחזיקה יותר מחצי שנה, והועברה למגירה השבוע רק בעקבות מעבר לשימוש בשעון Suunto ייעודי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

גם לבן שלי קניתי שעון Suunto M5, עלה לי משהו כמו 80 אירו. הבחור מרוצה מאד.

אני משתמש ב-Polar FT7, שעון בסיסי שעושה את העבודה, אם כי העיצוב מכוער והבעיה המרכזית שלי היא שכאשר אני זקוק לשעון עם שניות איני מסוגל לקרוא אותו בלי משקפיים. העניין הוא שקניתי את השעון בתקופה בה הייתי צריך להיות חסכן מאד, ולכן בחרתי בדגם בגלל מחירו ולא בגלל תכונותיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...