Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חכמי הפורום המשפטי היקרים, אשמח לקבל את עצתכם.

מכרתי את רכבי וביקשתי מסוכנות הביטוח לזכות אותי על החלק היחסי של ביטוח החובה והצד ג'. סוכנות הביטוח אישרה לי את הנושא אך אמרה שעליי להחזיר בדואר את ספח ביטוח החובה על מנת לקבל את הכסף. בדיוק הייתי במעבר דירה ואני לא מוצא כרגע את תעודת הביטוח חובה, מה עליי לעשות?

האם יש להם זכות לא להחזיר לי את הכסף בגלל שאני לא מוצא את התעודה?

מודה לכם מראש, מרון

פורסם

כעיקרון הם צודקים.

תגיד להם שעברת דירה והתעודה אבדה. הם ישלחו לך טופס הצהרה שהתעודה אבדה וקדימה הפועל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

והם מחוייבים לשלוח לי הצהרה כזאת או שיש להם את הזכות לא להחזיר לי בכלל את הכסף?

או לחלופין האם יש להם זכות לקנוס אותי כביכול על האובדן ולהוריד לי חלק מהסכום?

תודה ממש על העזרה

פורסם

למיטב ידיעתי הם לא יכולים לומר לך 'לא מחזיר - זבש"ך'.

מה שכן, על פי הוראות המפקח על הביטוח מותר להם לא להחזיר את החלק היחסי לפי ימים אלא משהו אחר, לפי חודשים ועוד בניכוי כל מיני עמלות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...