Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודש, לקחתי את הסיטרואן C4 פיקסו (1600) 2009 לטיפול שוטף (30,000 ק"מ) במוסך מורשה.

המוסכניק אמר שזה טיפול גדול (כ-2000 ש"ח). באותו הטיפול הוא אמר לי שיש איזה צינור של הטורבו שנשבר, והחלפה שלו זה עוד 1000 ש"ח. שילמתי.

אתמול, הגעתי שוב למוסך, בעקבות רעשים כשאני לוחץ על הגז, והמנוע הפסיק לסחוב (חשדתי שזה הטורבו).

לאחר בדיקה, הודיע לי בעל אותו המוסך בטלפון כי הלך הטורבו והחלפה שלו תעלה לי 8000 ש"ח. הוא אמר שבדרך כלל טורבו הולך אם יש בעיה עם השמן וכדו'. האם יש לי עילה לקבוע שזה בגלל הטיפול הקודם? מה עושים במצב כזה?

תודה מראש לעונים.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני בעלים של אותו רכב בדיוק . ביצעת טיפולים לפי הוראות יצרן יבואן ?

לטורבו יש צינור מזין שמן .לצינור יש בעיה עם שייבות האטימה ,אצלי כבר החליפו את השייבות כמה פעמים . אני לא מבצע טיפולים לפי הוראת יצרן\יבואן אלא צימצמתי את המרווח להחלפת שמן +פילטר כל 15K

עריכה אחרונה על ידי francis_r

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
אני בעלים של אותו רכב בדיוק . ביצעת טיפולים לפי הוראות יצרן יבואן ?

לטורבו יש צינור מזין שמן .לצינור יש בעיה עם שייבות האטימה ,אצלי כבר החליפו את השייבות כמה פעמים . אני לא מבצע טיפולים לפי הוראת יצרן\יבואן אלא צימצמתי את המרווח להחלפת שמן +פילטר כל 15K

כן, הרכב מטופל רק במוסך מורשה לפי הוראות יצרן.

קצת מוזר לי שחודש לאחר שהחליפו לי את הצינור הזה ועשו טיפול לרכב, הלך הטורבו...

פורסם

תברר איזה צינור החליפו ולמה נהרס הטורבו.

אם החליפו צינור שמן וחסר שמן אז יכול להיות שלא חיברו טוב את הצינור ונזל שמן.

או כמו שרשמו מעלי יכולה להיות בעיה עם שייבות האטימה.

פורסם

באותו הנושא שאורן הציע את ההצעה, נרשם שהוחלף לבסוף הטורבו על חשבון היבואן/יצרן. נסה לפנות לנציג של לובינסקי כאן בפורום.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
באותו הנושא שאורן הציע את ההצעה, נרשם שהוחלף לבסוף הטורבו על חשבון היבואן/יצרן. נסה לפנות לנציג של לובינסקי כאן בפורום.

אלעד

איפה אני מוצא את הנציג של לובינסקי? ואיפה אני יכול למצוא את ההתכתבות הזאת? זה רכב שנת 2009, אין לו כבר אחראיות.. עדיין יש לי קייס?

בנוגע לצינור שמן, איך אני יכול להוכיח שהם אשמים? בעל המוסך יכול לפטור אותי בכל מיני תירוצים למינהם...

פורסם

להוכיח שהם אשמים? מי אמר שהם אשמים? רצוי לבדוק לפני שמטיחים האשמות

פורסם

אלעד

מלטבשי - אשמח לתגובתך על השאלות שלי.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?587588-תקלה-בטורבו-פיג-ו-5008-2011-(האם-אחריות-של-חברת-ליסינג-על-מנוע-כוללת-טורבו-)&p=4950573&viewfull=1#post4950573

זה השרשור המדובר.

תחפש משתמש בשם "קבוצת לובינסקי" כדי לנסות לקדם את העניין שלך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...