Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

*עריכה:

כתבתי יותר מדי וזה היה נראה לי מלאה.

רק רציתי לרטון קצת על זמני המתנה הזויים אצל זגגי הרכב המוסדרים של חברות הביטוח [לפחות היכן שאני מבטוח].

אני מדבר איתכם על 5-6 שעות רק עד שהרכב ייכנס לעבודה, לא כולל זמן העבודה, כשזה לא נאמר כלל בכל שיחות הטלפון שביצעתי לנפי ההגעה.

מה גם שהזגג במרחק של כשעה וחצי מביתי וממקום עבודתי, ככה שזה אומר לשרוף יום בשביל החלפת שמשה עלובה.

אנחנו לקוחות שבויים של הרשתות האלה, שלוקחות על עצמם יותר נפח ממה שהם מסוגלים לספק בזמן נורמלי.

וכל זה עוד בלי לדבר על כך שהביטוח לא כולל החלפת גומיה בסך 100 - 250 ש"ח [שברוב המקרים חייבת החלפה].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

החלפת הגומייה זה ה-עוקץ של הז(ר)גגים האלו.

אגב, לי פעם הביאו שמשה חילפית שהגיעה מחו"ל עם הגומייה עליה וחייבו אותי פעם נוספת על הגומייה. רבתי איתם - לא עזר.

אני לא חידשתי ביטוח שמשות.

מקווה לא להצטרך ואם כן אז למצוא שמשה מקורית משומשת במחיר סביר.

פורסם

בביטוח השמשות שלי (הפניקס עם שירותי דרך של חברת דרכים) רשום במפורש שהביטוח כולל גומיות.

בשנה שעברה נאלצתי להפעיל את הביטוח עקב סדק שנגרם בעקבות פגיעת אבן ואכן לא חייבו אותי ל הגומייה.

פורסם

אני חושב לתבוע ייצוגית על הדבר הזה.

הרי לא באתי להחליף גומיה בלבד. באתי להחליף שמשה.

ההגיון אומר שאם החלפת שמשה מחייבת החלפת גומיה, אז הגומיה היא חלק ממנה.

אבל נעזוב את זה. למה 200 ש"ח למה?

חתיכת גומי!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

פעמים החלפתי שמשה קדמית, בסיאט איביזה ובפאביה. בשני המקרים לא דרשו ממני לשלם בעד גומייה.

כך שאולי אני היוצא מן הכלל, אך זה לא נראה כשיטה לגבות כסף מהלקוחות.

פורסם

לגבי זמן ההמתנה הארוך, עד שבכלל מתחילים לעבוד על הרכב, זה לא באשמת הזגג.

הזגג בשביל להתחיל בעבודה, צריך את אישור חברת הביטוח, למרות שיש ביטוח בתוקף על שמשות כדת וכדין.

וזה יכול לקחת שעות.

גילוי נאות:

אני עובד בחברת שירותי דרך, שבין היתר מבטחת את לקוחותיה גם בביטוח שמשות.

ומניסיון הנפקת אישור עבור החלפת השמשה, לפעמים לוקח שעות ארוכות. (הלוואי והיתי יודע להגיד מה הסיבה לכך)

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

במקרה שלי היה אישור תוך 3 דקות.

שלחתי מראש את הרשיון והביטוח, תמונות של הנזק.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

במקרה לפני יומיים גם אני הייתי צריך להחליף שמשה קדמית סדוקה.

הרכב הנזוק מבוטח בביטוח של KOPPEL GROUP שעובדים עם אילן גלאס.

אני רגיל מהעבר שאני פשוט ניגש לזגג בעיר (שהוא בהסדר עם אילן גלאס) ומחליף במקום או מקסימום יום למחרת.

מתקשרים אליי מקופל וטוענים שרק במוסך המורשה של אילן יחליפו לי שמשה כי הם לא עובדים עם הזגגים שבהסדר.

כמובן שהמורשה של אילן נמצא 40 דקות ממני וזמן העבודה על השמשה הוא שעתיים(שאף אחד לא הודיע עליהם בטלפון) וגומיות זה 180 למרות שאני מבוטח כולל גומיות(והפקידה טוענת שלא יכול להיות ואף לא נותן ביטוח גם לגומיות) ובסוף גם לא החזירו את אחד הפלסטיקים למקום.:evil::evil::evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה שאתה מתאר זה בדיוק מה שחוויתי, רק הכל כפול.

זמן נסיעה כפול.

זמן המתנה כפול.

זמן עבודה כפול.

היום אמרתי לסוכנת הביטוח שלא ייתכן שאני גר בעיר שבמפעלים שבתחומה מייצרים מנועים ללוקהיד מרטין, ולהחליף שמשה עלובה אני צריך להיגרר בפקקים שעה וחצי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
במקרה לפני יומיים גם אני הייתי צריך להחליף שמשה קדמית סדוקה.

הרכב הנזוק מבוטח בביטוח של KOPPEL GROUP שעובדים עם אילן גלאס.

אני רגיל מהעבר שאני פשוט ניגש לזגג בעיר (שהוא בהסדר עם אילן גלאס) ומחליף במקום או מקסימום יום למחרת.

מתקשרים אליי מקופל וטוענים שרק במוסך המורשה של אילן יחליפו לי שמשה כי הם לא עובדים עם הזגגים שבהסדר.

כמובן שהמורשה של אילן נמצא 40 דקות ממני וזמן העבודה על השמשה הוא שעתיים(שאף אחד לא הודיע עליהם בטלפון) וגומיות זה 180 למרות שאני מבוטח כולל גומיות(והפקידה טוענת שלא יכול להיות ואף לא נותן ביטוח גם לגומיות) ובסוף גם לא החזירו את אחד הפלסטיקים למקום.:evil::evil::evil:

ושילמת להם על הגומיה למרות שרשום בפוליסה שלא?

תתקשר להתלונן אצל חברת הביטוח ולדרוש החזר

פורסם

עדכון:

לאחר התערבות של סוכנת הביטוח [סוכנות גדולה וחזקה וסוכנת אסרטיבית משהו]

נקבע תור ל08:00 בבוקר ביום ששי, נכנסתי מייד ואחרי 50 דק' הפלגתי לדרכי

חבל שככה זה צריך לעבוד, אבל טוב שהסתיים.

בחידוש הביטוח הבא אבקש לוודא שהזגג הקרוב לביתי כלול בהסדר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...