Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם מצמד בלוי, אלטרנטור תקול וצורך לנקות חיישן לחץ סעפת היו מתגלים בבדיקה שגרתית לפני קניה?

פורסם

כנראה שאת החיישן לא היו מציינים (זה קשור למערכת המחשב, ואפילו בכסת"ח של דף הבדיקה כתוב שזה לא כלול).

אלטרנטור ומצמד מחליק אני לא מאמין שבוחן לא שתוי היה מפספס.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אוקיי אז מצמד בלוי היה מתגלה בכל בדיקה פשוטה וחיישן לא בודקים בכלל.

בקשר לאלטרנטור, בדיקה שלו היא בדיקה ויזואלית או חיבור למחשב?

פורסם

לא בודקים אלטרנטור בכלל. אם נורת טעינה לא דולקת ואין הבהוב אורות או תופעות חריגות במערכת חשמל, מניחים שאלטרנטור תקין.

אם יש רעש חריג, יציינו שיש רעש מאביזרי מנוע.

בכל מקרה לא נותנים אחריות למערכת חשמל.

אם תספר איזה אוטו זה, איזה תופעות אתה מרגיש וכו', אפשר יהיה להתייחס בצורה עניינית יותר.

פורסם (נערך)

היי בוקי,

קניתי פיאט פנדה אוטומטית לאחר התחייבות בבדיקה שאין תקלות ברכב.

לאחר הקנייה התגלו תקלות של מצמד בלוי, אלטרנטור תקול ובעיה עם החיישן לחץ סעפת. התקלה האחרונה הסתדרה ע"י ניקויו. את האלטרנטור והמצמד היה צריך להחליף.

עכשיו השאלה שלי, האם כשהתחייבו לי בבדיקה, היא כללה את התקלות הנ"ל, ושאלה יותר רלוונטית כלפי, האם את החלקים למעלה בודקים או לא בודקים בבדיקות שגרתיות לפני קניית רכב.

לפי מה שהבנתי מהתשובות שלכם הבעיה היחידה שהייתה מתגלית בבדיקה זה הבלאי של המצמד, אני צודק?

עריכה:

לפי הסימנים שציינת לא הייתה בכלל בעיה באלטרנטור. נדלקה לי נורית "engine failiur". מפה לשם לקחת את הרכב למוסך ושם אמרו לי שהנורית נדלקה בגלל אלטרנטור תקול וחיישן לחץ סעפת. את התקלת אלטרנטור טענו שראו דרך הודעה מהמחשב. הם החליפו לי את כל האלטרנטור לאחר משופץ (לא חדש) במחיר של 1500 שקל בלי עבודה. יכול להיות שבכלל לא הייתה תקלה כזאת?

עריכה אחרונה על ידי lior603
  • תוכן חדש...