Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.worldcarfans.com/1151120101265/bmw-compact-sedan-concept-unveiled-previews-the-1-series-sedan

מה שנקרא, קונספט למוצר המוגמר.

כך שמתישהו ב-2016 בדידותן בצמרת של A3 סדאן ומרצדס CLA תגיע לקיצה.

עתידות של בזוקה: כדאי לרכוש את סדרה 1 הנוכחית בשנתיים הקרובות כי יום יגיע ותצטערו שלא קניתם את ההצ'באק הכי מהנה לנהיגה בסגמנט.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מעניין מה העתיד של סדרה 2.

לא יודע למה אתה מתכוון בהצ'בק הכי מהנה. בגרסאות הנמוכות היא חלשה מדי. ב 135 וכנראה ב 125 היא מצויינת בהחלט. אבל ברמת המחיר הזו יש כבר סביבה מאתגרת ושאפתנית מאוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יצא לי לנהוג ב-118. בשורה דינאמית אין שם. יש כיול דומה כדי זהות לג'ולייטה, שזה די מאכזב ברכב הנעה אחורית (אין שום טעם להרגיש כמו ברכב הנעה קדמית, גם אם הוא טוב כשלעצמו, כשיש דרייבשאפט בין המושבים), ומנוע שמרגיש חנוק אחרי אזור ה-100 קמ"ש. יש סביבת נהג יפהפיה ואיכותית, מושב מעולה, ותא נוסעים צפוף ותא מטען קטן. בגדול - למי שהקטע הדינאמי חשוב אין מה לבחור בגרסאות החלשות ולמי שהקטע הדינאמי לא חשוב יש אלטרנטיבות טובות יותר (V40 הראשונה שעולה לראש). היא גם מכוערת מבחוץ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יודע למה אתה מתכוון בהצ'בק הכי מהנה. בגרסאות הנמוכות היא חלשה מדי. ב 135 וכנראה ב 125 היא מצויינת בהחלט. אבל ברמת המחיר הזו יש כבר סביבה מאתגרת ושאפתנית מאוד.

לא דיברתי על מחיר וביצועי מנוע הם חשובים, אך אינם חזות הכל.

קל וחומר ש-120i כבר מציעה ביצועים מכובדים(פחות מ-7.5 ש' למאה) ואפילו 118i רחוקה מלהיות עגלה.

מה שסדרה 1 מציעה, כל סדרה 1, היא תחושה שמזכירה יותר מכונית ספורט מהצ'באק מהז'אנר המוכר. זה מתחיל בתנוחת הישיבה הנמוכה וממשיך עם ההנעה האחורית ותחושת האיזון כפועל יוצא של חלוקת משקל קרובה ל-50/50. זה ההיגוי ותחושת הכניסה לפניות והיציאה מהן, שמרגישים מספיק שונה מכל הצ'באק הנעה קדמית.

שים לב שלא דיברתי על שעשועי הנעה אחורית ומשחקים שמעבר למגבלות. פשוט על תחושה אחרת, עדיפה לטעמי, על כל הצ'באק הנעה קדמית, גם אם מדובר ב-GTI כזו או אחרת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בעולם שאין משמעות למחיר, גם אני רוצה לחיות. לפעמים.

פורסם

סורי, ב-118 לא הרגשתי את כל זה. אני בטוח שיש די והותר מזה ב-120 ומעלה, ולו מהניסיון שלי מה-235, אבל ב-118 לא.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קצת חבל.

לפני שנה בערך עוד חשבתי לעבור לסדרה 1, כשהיבואן עשה איזה מבצע עם אבזור M Pack, או איך שלא קוראים לזה.

כשבאתי לסוכנות לנסוע ולקבוע נסיעת מבחן, גיליתי שידניות כבר לא היו במלאי, ואוטומטית הייתה יקרה לי מדי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האוטומט 8 הילוכים מעולה, אבל כן - הן לא זולות. כשנהגתי ב-118 (שמקבילה בערך במחיר לג'ולייטה) מאד חששתי שאתכזה ולא. מאידך, אם ה-120 הייתה עולה כמו הג'ולייטה הדילמה הייתה אמיתית וקשה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

תנהג, תבין. לא ממקום של התנשאות.

המתחרות של ה-135, לפחות אם נבחן אותן כרכבים לנהג, הן בדיחה עלובה - אני מדבר על A45 ואאודי S3 או RS3 כמובן. זאת לא תהיה הגזמה להגיד ש-135/235 הן הטובות בסגמנט ואם נהיגה מעניינת אותך, והתקציב מאפשר (כמובן), אין צורך להמשיך את החיפוש.

לגבי 125, בוא נגיד שכבר 120 עדיפה על פני רוב ההוט האצ' הקיימות. אז 125? אם תגיע לארץ, במחיר שהוא אמצע בין 120 ל-135, זה יהיה מעולה.

האוטומט 8 הילוכים מעולה, אבל כן - הן לא זולות. כשנהגתי ב-118 (שמקבילה בערך במחיר לג'ולייטה) מאד חששתי שאתכזה ולא. מאידך, אם ה-120 הייתה עולה כמו הג'ולייטה הדילמה הייתה אמיתית וקשה.

לא נהגתי ב-118, אבל בוא נגיד שאם אתה מעוניין ברכב לנהג, אז 120 עדיפה על הג'ולייטה :).

אני כמובן לא ממש אובייקטיבי כאן, אבל כידוע דעתי היא שהג'ולייטה היא מכונית מוצלחת גם לנהג שאוהב לנהוג. אבל בסופו של דבר, היא הנעה קדמית והב.מ.וו אחורית. תוסיף לזה את התחושה הכללית כנהג ויש כאן נצחון בווארי.

--------------------

מצטרף להמלצתו של 504L: קנו את הסדרה 1 הנוכחית כל עוד אתם יכולים. אח"כ לא יהיה.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מה פתאום התנשאות. אני מקבל זאת כמחמאה ;-)

אני מניח שנהגת בכולן. אני לא, ולעולם אשתדל להשאיר ספק ללא התנסות אישית. כבר קראתי ביקורות של כאלו שנחשבים מומחים על מכוניות שנהגתי בהן ולעיתים לא הסכמתי באופן מוחלט עם חלק מהדברים.

הכוונה שלי כללה כמובן גם את ה CUP :-)

בכל אופן, ה 135 בעיני הייתה ונותרה יחידת סגולה. מנוע 6 צלינדר והגה נקי מהשפעות העברת הכוח. אפילו שברינג יש כמה הנעות קדמיות שמביישות אותה...

פורסם

לא נראה לי שאתה קונה רכב כדי לשחזר זמני יצרן ברינג.

מעבר לכך, הזמנים שהם מדברים עליהם נשמעים אופטימיים מידי, בין היתר כי אף אחד לא הצליח לשחזר אותם.

לבסוף, גם 120 זה רכב טוב לנהג.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

אכן ב118i הנוכחית קשה להרגיש את זה - אך היא עדין הנעה אחורית ובעזרת כפתור ביטול הESP אתה יכול להנות והרבה.

מה שאני ממליץ לעשות, זה לתכנת את מצב הSPORT+ לרכב (מבטל חלקית ESP ומגביר בוסט + דוושה רגישה יותר) ואז אתה מתחיל להנות, כמעט אין הבדל מה120i (באמת בקושי מורגש). התכנות אורך כ10 דקות בעזרת כבל שעולה כ15 דולר מאיביי.

אם תרצה להנות מ2 העולמות: קנה את גרסת הM SPORT. מגיעה ישר עם הSPORT+ מהחנות ושלדה הרבה יותר רספונסיבית וספורטיבית. אם אתה קונה כזו ידנית: אתה מחזיק באחד מהרכבים המהנים והיוקרתיים שיש בטווח המחיר הזה.

לגבי הסדרה 1 סדאן החדשה: ההנעה זה דיל ברייקר בשבילי (ואני מקווה בשביל המון רוכשי בימר בעולם). אם אין הנעה אחורית בסדרה 1, משמע לא שווה לי להתאמץ בעוד כמה עשרות אלפי שקלים בשבילה ואפשר להשאר בסגמנט של גרמניות אחרות.

בכלל, בימר מאכזבים מאוד בכמה עניינים ברכבים האלו, ראשית, המחירים עולים ועולים (כפי שצפיתי והואשמתי בטעות באחד הפוסטים לפני כחצי שנה), שנית, איך לעזאזל הם מרשים לעצמם למכור את המותג שלהם בלי פנסי קסנון\לד בסטנדרט, שלישית, GPS - אלוהים ישמור, תתקעו כבר GPS בסטנדרט יא קמצנים, זה כבר קיים בכל מותגי הרכב הזולים.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
  • תוכן חדש...