Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולקסווגאן פאסאט 2010-2012 לדעתי אופציה מעניינת ששווה לשקול ,על שנתון 2010 יישאר לך עודף,2012 מאמין שתצטרך למתוח מעט את התקציב.

מצד שני,הביואיק והקמארי אותי אישית די מושכות,שווה בדיקה.

לגבי העסקת 36 תשלומים-אני לא אוהב להתקרב לדברים האלה (אלא אם כן יש אחריות לכל התקופה),הרגשה שהרכב לא באמת שלך,

יש רכבים שנכון הם לא חדשים אבל בני שלוש או ארבע בסוכנויות כמו סוויץ' שממש משתלמות,בהצלחה :)

פורסם

ראשית תודה על המענה המהיר ,

בעניין ה36 תשלומים אני מתכוון רק לרכבים חדשים מהחברה כך שיש אחריות מלאה ל3 שנים , ועדין אני חושש מאוד להיכנס לרומן הזה.

בקשר לפאסט יש לאמא שלי את הרכב הזה , לא כל כך אוהב את הנסיעה שלו לא התחברתי, למרות שזה רכב מצוין !!

וכמו שאמרת הקמארי בהחלט אופתיה מעניין וכך גם הביואיק , לדעתי הקמרי אמינה בהרבה מהביואיק , או שאני טועה .

בקשר לוולו S60 ?

פורסם

לדעתי, אחרי זמן מה על הונדה אתה מתרגל בקלות לזה שהכל כל הזמן עובד כמו שצריך,

וגם בשימוש תובעני נראה שזה לא מזיז לרכב : אם אתה אוהב את ההרגשה הזו,

אתה לא יכול לחשוב על פסאט וכלמיני רכבים מתפרקים, ואתה די מוגבל להונדה

טויוטה או סובארו. או למשוך עם הרכב שלך שנשמע די טוב.

The first one to get angry loses

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...