Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר על אפולו תדיראן שקיבלנו בירושה עם הדירה.

קירר כמו פנתר כשהיה מכוון על 3.

בגלל שלא היה אוכל, הורדתי ל1.

מאז הפסיק לקרר, גם אם אני מכוון את המחוג ל5.

חשבתי שזו תקלה בטיימר, פירקתי כל מה שאפשר אך לא מצאתי אותו.

בפנים המקרר חם. מה שמוזר, שצינור בגב המקרר יש עליו קרח. כלומר המדחס עושה את העבודה, הקור פשוט לא חודר פנימה.

מישהו יכול לעוץ עצה?

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

המקרר מוציא את האויר הקר ביותר קודם כל לתא ההקפאה, ובתוך תא ההקפאה יש מאורר קטן שזורק את האויר לתוך תא הקירור הגדול שמתחתיו.

לפעמים מצטבר קרח על המאורר הזה ותוקע אותו ואחר כך גם סותם לגמרי את המעבר של הקור לתא הקירור.

תנסה להגיע למאורר, הוא אמור להיות בתחתית בחלק הכי רחוק ממך בתא ההקפאה. יכול להיות שיהיה צורך לפרק את הדפנות של התא כדי להגיע אליו.

אם הגעת אליו, והוא באמת עטוף בקרח, ממיסים את הקרח עם מים חמים והכל חוזר לעבוד (בתקווה שהמאורר עצמו לא התקלקל ואז פשוט מחליפים אותו)

כמו שכתב קובי מעלי, יש גוף חימום שרק בזמנים מסויימים מופעל כדי להמיס קרח שמצטבר כדי למנוע את התופעה הנ"ל. יכול להיות שהוא לא מתפקד או שאולי באופן מקרי לא הצליח להתגבר על כמות הקרח שנוצרה.

היה לי פעם מקרה כזה, ופשוט פעם בחצי שנה הייתי עושה טיפול של המסת קרח למאורר - 5 דקות עבודה.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

פירקתי את הדופן בתחתית המקפיא (בין תא ההקפאה לתא קירור).

המאוורר לא מכוסה קרח, אך בפינה (איפה שהניקוז) יש גוש קרח עצום.

הפשרתי אותו עם פן. ניגבתי הכל. וחיברתי חזרה לחשמל.

אעדכן בערב מה קורה.

תודה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...