Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הורדתי אתמול את התוכנה המדוברת למחשב, בעיקר כדי להשתמש בה להקרנת סרטים שאני מוריד אבל על הדרך מעוניין לצפות באמצעותה בסדרות אמריקאיות מוקלטות\לייב.

איך אני גורם לזה לקרות?

כנקודת מוצא, כרגע כשהתוכנה נפתחת יש לי לשוניות של וידאו, מוזיקה, תוכנות, מערכת וכו' אבל אין לי לשונית TV.

איך אני מוסיף את הלשונית המבוקשת ומה ההגדרות\שרתים\שירותים שאני צריך כדי להתחיל לצפות בתכניות?

תבוא עליכם הברכה.

שבת שלום

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תעבוד על פי המדריך הזה http://www.hometheater.co.il/vt212793.html

לאחר מכן כשתיכנס לתוכנה היא תעדכן את ספריית הסרטים והסדרות (תהליך אינסופי כמעט..)

לאחר זמן קצר יופיעו רוב הסדרות המוכרות ותהיה לך אופציה לחפש אותם.

אם תסתבך שלח הודעה אצלם לך ואנסה להסביר בצורה מפורטת יותר איך להגיע לסדרות

פורסם

עידן אצלי זה היה נורא פשוט

גייסתי את החתן לשם כך

קלי קלות.

אוקיינוס של אפשרויות צפייה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה אתה הלכת על המהלך המנצח, זה בדיוק כמו שאבא שלי ניצל אותי.. (ואחרי שנים הפסיק להוריד סרטים והשתדרג לצפיה בHD)

maxcher אם אני לא טועה הג׳נסיס מגיע עם הגרסא שנמצאת בקישור ששלחתי (שבעצם מגיעה ״בשביל הישראלים״ מוכנה עם כל מה שצריך ומינימום הגדרות)

פורסם

הסרטונים של גידי שחר ביוטיוב ממש טובים.

אפשר להכין קיר סרטים או סדרות עם עשרות סרטים או סדרות

לחילופין,אפשר להכין קירות אישיים בהם המשתמש בוחר לעצמו את התוכן שיהיה בקיר שלו .

ההרחבות הטובות (לדעתי)-פולסר,ג'נסיס,פופקורן טיים.

מי שרוצה קודי מוגדר מהתחלה ועד הסוף, שיתקין את ההרחבה htpt

קודי מצויינת לסדרות וסרטים .

עקב האכילס של התוכנה הוא בשידורים חיים ,נושא שלא רלוונטי בשרשור המדובר.

בהצללחה

פורסם

דווקא הם דיי השתפרו, ויש אפשרות להכניס לינקים של sopcast\acestream (אני מניח שאנחנו מדברים על ספורט אחרת אין סיבה באמת לשידורים חיים אלא אם כן אתה רוצה לשים להורים ערוצים ברוסית\גרמנית\צרפתית וכו') למתקדמים, או פשוט לצפות בערוצים, אני רואה בלי בעיה כל שבת ליגה גרמנית ואנגלית

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

ערוצים בשפות זרות בחדר אחד וספורט בחדר השני (אכן מיועד להורים)

לעידן פלוס יש פתרון נחמד בדמות ממיר ייעודי .

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם
ישה אתה הלכת על המהלך המנצח, זה בדיוק כמו שאבא שלי ניצל אותי.. (ואחרי שנים הפסיק להוריד סרטים והשתדרג לצפיה בHD)

maxcher אם אני לא טועה הג׳נסיס מגיע עם הגרסא שנמצאת בקישור ששלחתי (שבעצם מגיעה ״בשביל הישראלים״ מוכנה עם כל מה שצריך ומינימום הגדרות)

אבא שלך נתן לך הזדמנות לגמול לו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תוך כמה שנים הם ילמדו אותך. אל תדאג. מנסיון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...