Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול למכור לך ב180 רדיודיסק jvc עם כניסת usb שהיה ברכב משומש שקניתי. אם יהיה לך מזל אפילו החיבורים מתאימים ולא תהיה צורך בעבודת התקנה. אני בירושלים. צור קשר בה"פ

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש חנות לאביזרי רכב מול ה'ביג' החדש, השם הוא "טליה סיסטם"

יש להם את כל סוגי המערכות שמע לרכב, גם זולים ופשוטים.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם
בכל מקרה בהתקנה פשוטה של רדיו דיסק לא אמורה להיות בעיה, לא צריך בשביל זה מתקין מיוחד.

רמת ההבנה שלי ברכב בצד המכני היא מאוד נמוכה, אני בקושי יודע איפה המצבר ואיך להגיע אליו חח

לא יודע למה אתה מתעקש על דיסק.

הרבה יותר הגיוני לרכוש דיסק און קי אחד ולשים עליו המון שירים ולהחליף מתי שרק רוצים. זה לא קופץ. לא מתבלה.אין התעסקות בצריבה. אין צורך בלחפש איפה לשים את הדיסקים ברכב. אין עלויות של רכישת דיסקים.

אין לי חיבור USB. אני שוקל באמת לקנות את הפיוניר שיש לו גם AUX שזה יהיה עולם אחר מבחינתי, יכול לחבר פשוט לפלאפון.

יכול למכור לך ב180 רדיודיסק jvc עם כניסת usb שהיה ברכב משומש שקניתי. אם יהיה לך מזל אפילו החיבורים מתאימים ולא תהיה צורך בעבודת התקנה. אני בירושלים. צור קשר בה"פ

תודה אבל אם אני אקנה חדש אני אקח כבר אחד עם אוקס.

יש חנות לאביזרי רכב מול ה'ביג' החדש, השם הוא "טליה סיסטם"

יש להם את כל סוגי המערכות שמע לרכב, גם זולים ופשוטים.

אבדוק מחירים ואם התקנה כלולה בעסק :)

פורסם

ברור שאין לך USB כרגע, מר. נקמיצ'י התכוון לרכוש מכשיר עם כניסה כזו (מה שקיים במילא במרבית המכשירים החדשים).

אם לא לשימוש עם דיסק און קי שיכול כאמור להכיל מאות או אלפי שירים, תוכל לחבר לכניסה זו גם את הטלפון (תלוי מכשיר והגדרה בו) ולשלוט על מוזיקה בו דרך הר"ד ובמקביל לקבל עבורו גם טעינה.

פורסם
ברור שאין לך USB כרגע, מר. נקמיצ'י התכוון לרכוש מכשיר עם כניסה כזו (מה שקיים במילא במרבית המכשירים החדשים).

אם לא לשימוש עם דיסק און קי שיכול כאמור להכיל מאות או אלפי שירים, תוכל לחבר לכניסה זו גם את הטלפון (תלוי מכשיר והגדרה בו) ולשלוט על מוזיקה בו דרך הר"ד ובמקביל לקבל עבורו גם טעינה.

זה יכול להטעין דרך הaux? והאם הרדיו יוכל לנגן שירים אם אני אחבר את הפלאפון לחיבור הusb שבו?

פורסם (נערך)

לא, AUX מאפשר חיבור אנלוגי לאות סאונד בלבד, כלומר לחבר בין יציאת האוזניות של הטלפון שלך למשל למכשיר. שליטה (למעט ווליום) היא דרך הטלפון. בכל מקרה אתה יכול לחבר לדעתי כבל USB לטעינה במקביל.

בחיבור USB, כמו שאמרתי, זה תלוי במכשיר הטלפון שלך (ותאימות לפונקציה בר"ד) ובההגדרות שלו או מיקום קבצי מוזיקה עליו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

יש לרדיו הזה גם aux אבל usb הרבה יותר נוח

tmp_32461-20150827_193200-982613319.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...