Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אז מתקין חאפר התקין לי מערכת שעלתה 7K שכוללת דאבל דין פיוניר, סאב ומגבר אלפין וההתקנה כללה חיווט מחדש של כל הרמקולים של הרכב בחוטים איכותיים

התקלה היא צפצוף מהרמקולים אשר משתנה ביחס לכמות הגז שנותנים ברכב, כמו מין זליגה שכזאת, המתקין ניסה פעמיים ולא הצליח להתקן את הבעיה, אליו אני לא חוזר.

לפני שאני הולך למתקין אחר, מה לדעתם מקור הבעיה?

הרכב הוא אלפא 159

פורסם

תבדוק את הדברים הבאים.

תחפש את המדריך לביצוע הארקה במכשירים של פיוניר,ברגע שמנתקים RCA ממכשיר של פיוניר בעודו עובד שורפים שם רכיב שגורם לרעשים במכשיר.

בנוסף,צריך לבדוק אם הRCA לא עובר ליד כבלי מתח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לרעשי מנוע יכולות להיות סיבות רבות. מציע לך לא להגיע למסקנות מיותרות (למרות שאתה לא מרוצה מהמתקין) לפני שבעל מקצוע יבצע בדיקה.

פורסם

דרך אגב אני חושב שהמתקין לקח את הרכב לעסק שלך ECaudio בכדי ליצור חור בקיר אש ולחבר את הפלוס כי זה היה לו דיי מסובך

עכשיו הוצאתי את המעברת וניסיתי לחבר את כל חיבור הRCA לאדמה כמו שמומלץ בכדי לבטל רעשי מנוע אבל זה לא עזר, מה שהולך שם עם החוטים זה פשוט גיהינום.

פורסם

תריץ חיפוש על רעש אלטרנטור או יללת אלטרנטור ותראה כמה מידע תמצא למקור אפשרי לבעיה.

לגשת עם הרכב שלך אל יוסי, ecaudio בהחלט יהיה רעיון טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הרכב שלך לא היה אצלי זה בטוח.

אם כך כנראה שהוא צריך לעבור אצלך :)

כמה יכולה לעלות עבודה של מעבר על כל החיווט של המערכת?

פורסם

הקטע הזה רלוונטי גם לפיונייר סינגל דין (שאפשר לגרום לנזק למפחית הרעשים)?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ישראל (לפי מה שאמרו) הוא על תקן הנווד בפורום, היום הוא במרכז, מחר הוא בנתיבות (לא באמת, אבל הוא מטייל הרבה על הציר הזה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...