Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לאחותי פיג'ו 307 ואיך שהיא מתניעה את הרכב נדלקת לה מנורה ( צירפתי תמונה )

וזה נעלם אחרי כמה שניות

יש למישהו מושג מה הבעייה?

תודה מראש

z.jpg

פורסם

לא בהכרח חסר שמן , למשל אצלי אחרי נסיעות ארוכות שאני נכנס לתחנת דלק לפעמים זה מראה לי קוביה אחת לאחר ההנעה , תבדקו אם כבר אחרי שהרכב עמד כמה שעות , לבדוק אחרי תידלוק או משהו בסגנון זה לא אינדיקציה , ואם אתם רוצים להגדיל ראש אין כמו בדיקה של המדיד בבוקר לפני ההנעה (לאחר שהרכב עמד כמה שעות כמובן )

פורסם (נערך)
לא בהכרח חסר שמן , למשל אצלי אחרי נסיעות ארוכות שאני נכנס לתחנת דלק לפעמים זה מראה לי קוביה אחת לאחר ההנעה , תבדקו אם כבר אחרי שהרכב עמד כמה שעות , לבדוק אחרי תידלוק או משהו בסגנון זה לא אינדיקציה , ואם אתם רוצים להגדיל ראש אין כמו בדיקה של המדיד בבוקר לפני ההנעה (לאחר שהרכב עמד כמה שעות כמובן )

ממש לא מדויק .

לפי ההוראות בודקים שמן 10 דקות לאחר שהמנוע הגיע לטמפרטורת עבודה ודומם .

עריכה אחרונה על ידי איילצבי
פורסם

5-10 דקות לאחר כיבוי מנוע, זה מספיק לגמרי וזוה הנחיה של רוב היצרנים.

דווקא במדידה בבוקר לפני נסיעה מקבלים קריאה מעט לא מדוייקת מכיוון ששמן לא נמצא בומפ' עבודה

• תוכן חדש...