Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מוציא מכלל אפשרות שמחירי הדירות מסובסדים על ידי הקטארים

פעם פעם פעם המפאייניקים שלטו כאן

פיזרו אוכלוסיה מקרית שמונה בצפון ועד ערד מצפה רמון בדרום. ומחירי הדיור היו נמוכים בהרבה מאשר בערים המבוססות

וניתנו תמריצים אדירים לתעשיינים להקים שם תעשיה שתפרנס את אותה אוכלוסיה.

היו לא מעט כשלונות , אבל בהרבה מקרים אותם מקומות בפריפריה עומדים יפה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פעם פעם פעם המפאייניקים שלטו כאן

פיזרו אוכלוסיה מקרית שמונה בצפון ועד ערד מצפה רמון בדרום. ומחירי הדיור היו נמוכים בהרבה מאשר בערים המבוססות

וניתנו תמריצים אדירים לתעשיינים להקים שם תעשיה שתפרנס את אותה אוכלוסיה.

היו לא מעט כשלונות , אבל בהרבה מקרים אותם מקומות בפריפריה עומדים יפה.

נכון, ובהחלט טוב שפעלו כך.

מצד שני אז כשהזמינו טלפון לבית, חיכו כמה שנים, ועדי העובדים של הנמלים גם הם ירושה שלילית של מפא"י, והיו עוד דוגמאות לכשלים של הכלכלה הדי סוציאליסטית.

הממשלה היום נעה בין טמטום ובין שחיתות, כמו במתווה הגז. מצד שני, רמת החיים בארץ עלתה ועולה כל הזמן, והפער בין רמת החיים פה ובאמריקה, מצטמצם כל הזמן.

יהודה

פורסם

יהודה,

איזו רמת חיים, עם שכר חציוני של 6000 שח?

אתה לא קורא את אותם נתונים שאני קורא, אבל אני אקצר לך: חובות משקי הבית בישראל רק הולכים ועולים. יותר ויותר אנשים חיים על הגרוש במקרה הטוב ופושטים רגל במקרה הרע.

מה שאתה רואה זה את העשירים נוסעים בג'יפים, ואלו שחייבים את חייהם לבנק גם. אתה לא רואה את המשפחות הצעירות שגרות אצל ההורים ואת הזקנים שצריכים לוותר על אוכל בשביל תרופות.

בדיחה גרועה.

פורסם

הממשלה היום נעה בין טמטום ובין שחיתות, כמו במתווה הגז. מצד שני, רמת החיים בארץ עלתה ועולה כל הזמן, והפער בין רמת החיים פה ובאמריקה, מצטמצם כל הזמן.

יהודה

באמת שמתי לב שאני משלם היום הרבה יותר על בריאות ומקבל הרבה פחות, היה נדמה לי שאני מתקרב לאמריקה, עד שבדקתי כמה מיסים אני משלם.

פורסם (נערך)
מצד שני, רמת החיים בארץ עלתה ועולה כל הזמן, והפער בין רמת החיים פה ובאמריקה, מצטמצם כל הזמן.

יהודה,

איזו רמת חיים, עם שכר חציוני של 6000 שח?

אתה לא קורא את אותם נתונים שאני קורא, אבל אני אקצר לך: חובות משקי הבית בישראל רק הולכים ועולים. יותר ויותר אנשים חיים על הגרוש במקרה הטוב ופושטים רגל במקרה הרע.

מה שאתה רואה זה את העשירים נוסעים בג'יפים, ואלו שחייבים את חייהם לבנק גם. אתה לא רואה את המשפחות הצעירות שגרות אצל ההורים ואת הזקנים שצריכים לוותר על אוכל בשביל תרופות.

בדיחה גרועה.

תמיד היה כך. תמיד התלוננו (ובצדק) על החובות, צעירים שלא יכולים לקנות דירה וזקנים שמוותרים על תרופות. מצד שני, הסטטיסטיקה מראה שיותר אנשים נוסעים לחו"ל, קונים מכוניות חדשות יותר ויקרות יותר, גרים בדירות גדולות יותר עם גימור יקר יותר וכו'.

איך להסביר את הקונפליקט בין הנתונים הנכונים שהבאת ובין הסטטיסטיקה? לא יודע, אבל הסטטיסטיקה לא משקרת.

באמת שמתי לב שאני משלם היום הרבה יותר על בריאות ומקבל הרבה פחות, היה נדמה לי שאני מתקרב לאמריקה, עד שבדקתי כמה מיסים אני משלם.

אתה משלם יותר ממה שאתה חושב- המעביד משלם עבורך עוד מס בריאות ועוד ביטוח לאומי, אבל לממשלות למיניהם נוח להחביא את תשלומי המעביד כדי לעצבן פחות את העובדים.

הממשלה היא בזבזנית ועם תוספת שחיתות, אבל האם הממשלה של פעם היתה יותר טובה? קשה להאמין. הנה, זה מה שהיה פעם:

רפי קישון מדבר במעריב על אביו אפריים קישון , הסאטיריקן הישראלי הכי הכי:

אבא חי כביכול אורח חיים בורגני, אבל בנשמתו הוא היה אנרכיסט. הוא לא ראה את השלטון כחבורה מכובדת של אנשים נבונים וחכמים שרוצים לעזור לעם, אלא כחבורה של אנשים בינוניים המתנהלים בין שלומיאליות לבין נוכלות ורמאות שמשימתם העיקרית לנסות להיאחז בקרנות השלטון ולייצר מיסים חדשים שיוכלו לגבות מהעם כדי לממן את כל הטעויות שהם עושים ואת בזבוז כספי הציבור מטעמם. את זה אני אומר גם בשמי וגם בשם אבי, ואני בטוח שאבא היה תומך במאבק החברתי שמתנהל היום"

אגב, הזכרת בריאות , ודווקא בנושא זה ארה"ב נמצאת בפיגור עמוק גם באופן מוחלט וגם יחסית לישראל. זה אבסורד שבארץ כל כך עשירה, עם הרבה רופאים מצוינים, הטיפול שמקבלים האנשים הלא אמידים הוא פשוט גרוע. בסטטיסטיקה של תוחלת חיים, ארה"ב נמצאת במקום גרוע וישראל נמצאת במקום מצוין. לדעתי הדבר נכון גם לגבי מוות של תינוקות.

יהודה

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
  • תוכן חדש...