Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה לנטיסF 2000 שנת 2002 . אצלי יד ראשונה. אחרי חמש שנים היא עברה לבת שלי ואחר כך עברה לבת השניה שלי. הרכב עבר 160,000 ללא בעיות מיוחדות , אין אכילת שמן והגיר עובד כמו גיר חדש ( כמובן שהוחלפו תושבות מנוע, בולמי זעזועים ומשולשים )

ראה את התשובות שלי

1)מקריאה בפורום ראיתי שהרבה ממליצים על שמן חצי סינטטי 10/40 של ליקווי מולי, אז כנראה שאני אקנה אותו.

רציתי לדעת מה טווח המחירים שלו כי ראיתי באתר מסויים שהוא עולה בסביבות 130 אני ממלא שמן5/30 סינטטי מלא כבר שנים. זה מה שהיצרן המליץ. שמן חצי סינטטי הוא שמן נחות. אם הרכב אוכל שמן אז אפשר גם 5/40.

ורציתי לדעת, במידה והמנוע מזיע זה אמור לגרום לי לשקול שמן אחר? ואם כן איזה? ​אם יש נזילות כדאי לתקן.

2)לגבי השמן גיר, החליפו שמן גיר ב60,000 ק"מ ומבדיקה שעשיתי השמן עדיין ורוד אז כנראה שאני לא אחליף בטיפול הזה. אבל פילטר גיר זה משהו שאמורים להחליף?זה הזמן להחליף שמן גיר,לפני שהוא שחור . בניגוד לשמן מנוע שמן גיר שחור מצביע כבר על בלאי שנגרם. אני מבצע החלפה מלאה (עם מכונה ) כל 60K.

3)לגבי הפילטר של המיזוג אוויר, אף פעם לא החליפו ואני לא ממש יודע אם בכלל צריך(לרוב אני מפעיל את המזגן על המצב שהאוויר נכנס מתוך הרכב). אז אשמח לדעתכם. אין פילטר.

4)לגבי הרצועת תיזמון, איזה רצועה(של איזו חברה) כדי לקנות.

והאם צריך בנוסף לרצועה לקנות גם גלגלות מסויימות?, כי הבנתי שאמורים להחליף גם מותח כאשר מחליפים רצועה. אני רכשתי מאמזון בסייל GATES TCK228 . זה כלל רצועה , מותחנים וקפיץ מתיחה.

5)מהי העלות של הרצועה(והחלפים הנלווים לה), ומה אמורה להיות עלות העבודה של הרכבת הרצועה פלוס טיפול 15k? ​החלפתי לבד

6)שחכתי משהו?

ותודה רבה מראש לכל מי שיועיל בטובו לעזור ולייעץ

פורסם
Ukrainaura זה נשמע לי מחירים של מורשה. ביררת מחירים בחנות חלקי חילוף לקיט של חברה מוכרת כמו גייטס לדוגמא?

כן בדקתי קיט חלופי אך גם הוא לא ירד מי ה 800-900 שח לא כולל עבודה.

לפי ידיעתי הדבר הכי יקר בכל הסט הוא המותחן הספציפי של הדגם שלי(לאנטיסF 99') שאפילו חלופי עולה סביבות ה 350-400 ש"ח.

פורסם

רציתי לעשות סיכום לגבי הטיפול(מאזדה לאנטיס 323F שנת 2001 מנוע 1840), אז ככה:

קודם כל אני רוצה להודות לאסף ויגאל מכנופיית הטיפולים השוטפים,

שהגיעו עד אלי וביצעו את טיפול הטיימינג+משאבת המים,רצועת אביזרים והטיפול השוטף(פלגים, שמן ונוזל בלמים).

כמה תמונות מהטיפול:

unnamed.jpgIMG_20150725_135243.jpgIMG_20150725_135239.jpg

שני תותחים אמיתיים שרק מחפשים לעזור ובהתנדבות,עשו עבודה מצויינת ומקצועיות.

בכל רגע של עבודה הם הסבירו לי מה הם עושים ולא השאירו ספק לכך שהם עושים את העבודה במסירות ובסבלנות.

לעיתים נדירות יוצא לפגוש אנשים שעובדים כל כך קשה וללא תמורה,תודה!

• תוכן חדש...