Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאן אתה כותב שיש לך עברות חנייה

וכאן כתבת שתפסו אותך כבר הרבה פעמים וויתרו לך בגלל שהתנהגת יפה

אתה משנה ניסוחים בהתאם לצורך.

תקרא שוב מה שכתבת כאן לאורך השרשור, על עברות החנייה לא וותרו לך וקבלת דוחות, על עברות תנועה שנתפסת ע"י שוטרים כן וויתרו לך.

שוב אני אגיד לך, אתה צודק.

לדעתך מגיע לי לעמוד לדין על מה שהוללתי, זכותך המלאה לחשוב כך ואני מכבד זאת.

פורסם

יש לנו טרול במעגל...

שימו לב לשינויי הסגנון - באותו פוסט עובר מעברית של שבת לעברית של רחוב וחוזר לעברית של האקדמיה.

אולי ערוסי שינה את שמו ומסווה עצמו באוקטביה כדי שלא יפוצצו לו את האודי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נסעתי על כביש 44 לכוון תל אביב, נעצרתי ברמזור לפניה לאיילון ורכב פורד פוקוס לבן חתך אותי מהשוליים מימין עצר אותי התחיל לצעוק עלי להגיד לי להחנות בצד ולדומם מנוע.

לקח לי זמן להבין שזה שוטר בכלל, הוא פתח מרחוק פנקס כלשהו שכביכול היתה תעודת השוטר שלו לא שמתי באמת לב מה היה שם.

הוציא אותי מהרכב ביקש רישיון, רישיון רכב, וביטוח, ראה שאני מחוייב לנהוג עם משקפיים או עדשות, התחיל לצעוק עלי אם אני עם משקפיים או לא כי הוא יזמין אמבולנס לבדוק את זה. לא עניתי לו בחוצפה פשוט אמרתי לו כן ואני מוכן להוריד אותם בפנייך שתוכל לראות שאני עם עדשות.

מפה לשם רשם את הפרטים שלי, שאל אם יש לי משהו להוסיף\להגיד לו אמרתי שלא.

אמר לי סעו בזהירות ילדים אלו החיים שלכם (הייתי עם עוד מישהו איתי)

כל הסיפור התרחש היום בבוקר הייתי על מדים גם.

הוא טען שאני אקבל זימון לבית משפט בדואר, שאלתי אותו מתי המשפט ומתי זה יגיע, הוא אמר תקבל בדואר ותדע.

הוא טען שסיכנתי נהגים אחרים בצורת הנהיגה שלי וגם נתפסתי במצלמת מהירות(מה שבטוח לא נכון כי המצלמה שם לא תופסת מכוניות שנוסעות גם 110 קמש ומקום שמותר בו לנסוע 70) ואני נסעתי באיזור ה82 אולי 85 קמש

הגיליון תעבורתי שלי נקי מעבירות חוץ מכמה קנסות על חניה.

תוך כמה זמן אמור להגיע אלי הזימון למשפט ?

לי לא נראה שזה היה שוטר, אלא סתם מתחזה

פורסם

אני הייתי מתעקש לקרוא בברור את תעודת השוטר, הוא חייב לאפשר לך. יתכן וזה היה מתנדב עם עודף מוטיבצייה,

וללא סמכות.

לדעתי סתם הפחיד אותך כי כנראה נהגת בצורה כזאת שהוא היה חייב לעצור אתך ע"מ להפסק את ביצוע העברה.

פורסם

כל הסיפור הזה נשמע לי כבר ממש מוזר .

שינוי הגרסאות יותר מפעמיים-שלוש על ידי פותח השרשור בכלל נשמע מוזר ותמוה.

חוסר עקביות משווע

ורק בשל כך הייתי נועל את השרשור הזה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...