Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נדלקת נורת בדוק מנוע שברולט אופטרה 2008 אוט'

אנדרי23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

רכשתי לפני שלושה חודשים שברולט אופטרה 2008,

לפני כשבועיים נדלקה נורת בדוק מנוע

נסעתי למוסך שם נאמר לי שהתקלה שמופיעה במחשב היא חוסר ניצוץ.

הם החליפו סט חוטי הצתה, מצתים ואטם מכסה שסתום.

כבר באותו יום נסעתי עם הרכב על 90 קמ"ש ושוב הנורה התחילה להבהב והאוטו כולו

רעד ל20 שניות בערך והפסיק.

חזרתי יום למחרת למוסך ושוב הופיעה להם במחשב אותה תקלה "חוסר ניצוץ" הם החליפו סליל הצתה אך גם זה לא עזר וכל פעם שאני נוסע במהירות של 70 - 90 קמ"ש ומעלה הנורה נדלקת/ מהבהבת והאוטו רועד לכמה שניות ומפסיק.

במוסך נאמר לי שהם לא רואים איזושהי תקלה נוספת ושהכל נראה תקין

ברכב והם לא יודעים כבר מה גורם לכך והמליצו לי לפנות למוסך אחר ושהם יחזירו את כל החלקים הישנים שלי

וגם את הכסף.

מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה ברכב לפני שאני פונה למוסך אחר? מישהו נתקל במקרה דומה?

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה "המחלה" של הרכב הזה,אני מדבר מנסיון של שלוש שנים עם הרכב הזה.

אני משכתי את הבעיה הרבה זמן עד שהרכב כבר היה נכבה לי במהירות נמוכה,ככה שכבר הייתי חייב לטפל.

הרבה מוסכים לא יודעים מה הבעיה כי זה יכול להיות מהרבה כיוונים,משאבת דלק,חוטי הצתה,פלגים,פילטר דלק,חיישן EGR וכו' וכו'..

מה שלי עזר להכי הרבה זמן זה ניקוי בית מצערת זה החזיק לי חצי שנה ובאמת נסע יפה,אבל אחכ כאמור הבעיה חזרה..

תנסה לברר עם המוסך של UMI אולי יש להם פיתרון..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...