Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אין לי ספק שהנושא נטחן פה אינספור פעמים, אבל עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי

תשובה חד משמעית. אני גר באיזור הדרום ולאחרונה חטפתי דו"ח לראשונה בחיי על מהירות

ע"י שוטר שארב עם אקדח לייזר. עשיתי קצת שיעורי בית וראיתי שהגלאים הפופולריים ביותר

הם הוולנטיין וה-iroad. העניין הוא שהם די יקרים, ויש בהם פונקציות שאני לא ממש צריך.

האם קיים גלאי במחיר עממי שמיועד רק למארבי לייזר ?

אין לי צורך בהתראת מצלמות מהירות מכיוון שברכב הליסינג שלי מותקנת מצלמת

dash עם GPS מובנה שמתריע על המצלמות.

תודה מראש !

פורסם

לא. נגד לייזר ניתן להתקין משבש, שאינו חוקי.

גלאים מגלים לייזר, אבל מאוחר מידי. כשהגלאי מתריע על לייזר, זה כבר מאוחר מידי כי בעצם המדידה כבר בוצעה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כמו שנאמר, וכן שים לב שגלאי לייזר נותן המון התראות שווא בגלל מערכות הבטיחות החדשות של מאזדה ווולבו שתפגוש בכביש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אכן הוולנטיין בזמן האחרון מצפצף על כל פיפס, שוקל להיפטר ממנו.

למה להיפטר ? בהגדרות תבטל את ההתראה של הלייזר (שממילא לא עוזרת) וכל התראות השוא ייעלמו

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את הת'רד כי בחיפוש הוא היחיד הרלוונטי פחות או יותר מהתקופה האחרונה.

יש לי ברכב אחד וולנטיין + צ'יטה. אני מרוצה מרמת ההגנה ובעיקר מהעדכונים התכופים של גיא לצ'יטה. סוס מנצח.

כעת אני מחפש עוד מכשיר לרכב הנוסף/לאופנוע. מהי ההמלצה המעודכנת היום ובעיקר שניתן לסמוך על עדכונים?

IROAD או פספורט מקס או בכלל משהו אחר?

בתודה מראש.

• תוכן חדש...