Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מדובר בכניסה רגילה לחניה של בניין.

השכנה הסוררת מחנה לפעמים את רכבה ״איך שבא לה״ וחוסמת חלק מהכניסה.

כמובן שעדיין אפשר להיכנס אבל לא בקלות. וזה מקשה על הכניסה ומעצבן.

יש לציין שעדיין לא יצא לי להיתקל בה. הבנתי משכנים אחרים שזאת בחורה והיא גרה בניין לידי.

מה ניתן לעשות? להתקשר למשטרה? להשאיר פתק? אולי להדביק לשימשה מדבקת ״אין חניה״ כמו שמדביקים העיריות ושניתנת להורדה במים חמים.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

קרוב לודאי שמדובר בחוסר מודעות וברשלנות, לא ברוע לב מכוון.

תתחיל בהקשה בדלת, ברכה והסבר קצר. לי זה עזר מאד עם שכן שהיה פותח דלתות ומשאיר לי סימנים על הרכ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם אני צריך למצוא את הדירה שלה. כי היא לא בבניין שלי. אלא ליד.

אבל אקח לתשומת ליבי את העצה שלך ואעדכן בהמשך.

תודה שבת שלום!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

יש סיכוי טוב שההתנהגות הזו נובעת מחוסר מודעות. היא לא מבינה שהצורה בה היא מחנה את הרכב מקשה על אחרים.

בהרבה כניסות לבניינים אני רואה ציור של ריבוע עם X לפני הכניסה שמגדיר את האיזור שאמור להשאר פנוי. אולי זה ייתן לה רמז ועזרה להבין איפה לא לחנות את הרכב.

פורסם (נערך)

כדי לסמן מעטפה בכניסה לבניין צריך לקבל את אישור העיריה. בלי קשר לשכנה הספציפית פנה לועד הבית, סביר שתמצא אוזן קשבת והועד יפנה לעיריה. בסופו של דבר אינך היחיד הסובל מהבעיה, וסביר שפה ושם גם נהגים אחרים, חלקם אורחים, עלולים לגרום הפרעה דומה.

אם אינך יודע מיהי השכנה (איך אתה יודע שלא מדובר בשכן ממין זכר?) אתה יכול להשאיר מכתב אדיב על שמשת הרכב. אם מדובר בחוסר מודעות טהור סביר שעתיד המכונית תחנה בצורה יותר מתחשבת. בעניין קצת שונה - לפני כשנה ראיתי שצמיג ברכב של אחד השכנים שלי שחוק בצורה מסוכנת (דופן צדדי) והשארתי פתק על החלון, כעבור יומיים ראיתי על הרכב רביעיה חדשה ואפילו מבית טוב. לפחות בעניין הזה הפעולה הפשוטה עשתה את שלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין אצלינו "x".

אני יודע שזאת אישה משכן אחר.

אגב, מבניין של 10 דיירים, רק אני ועוד אחד מחנים שם. לשאר אין מכוניות.

בכל מקרה, אנסה להשיג אותה ואדבר לליבה קודם.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

הייתה לי תופעה דומה, רק שאצלי זה תמיד מישהו אחר שמחנה וחוסם את הכניסה.

לא היה לי כל כך מה לעשות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מדי פעם. אבל גם אם מישהו התעניין בהם, אז הגיע אחד אחר.

אם במקרה שלך זו מישהי אחת ספציפית נסה להשאיר פתק מנומס. להזיק זה לא יזיק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...