Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשנו קיה ספורטאז' והם נותנים את המערכת הזאת:

http://adi-system.co.il/blog/portfolio-item/%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%94-%d7%aa%d7%95%d7%90%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%a8-kia-sportage/

המערכת מותקנת בא.ד.י מערכות ומקבלים 3 שנים אחריות.

העלות של המערכת היא 2000 שקלים וצריך להוסיף עוד כ800 שקלים בשביל מצלמת רוורס

(הסיבה העיקרית מבחינתי להתקין בכלל מערכת מולטימדיה היא מצלמת רוורס).

האם כדאי לרכוש את המערכת הזאת מהם, או שיש אופציות עדיפות באותו סדר גודל של מחיר (3K~)?

של איזו חברה בכלל המערכת הזאת, והאם היא איכותית?

פורסם

עדיף לקנות איזו מערכת טובה של פיונייר, מצלמת רוורס זה לא עסק יקר, בתקציב שלך נראה לי שתצליח אפילו לקבל איזה סט קומפוננט נחמד מקדימה ואם תדחוף קצת כלפי מעלה גם סט קומפוננט מאחור או רמקולים 6X9.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה לשאול האם כדאי לרכוש ועוד לפני קבלת התייחסות מהחברים כבר להתקין בכל זאת???

בא.ד.י. באתר שלהם מוצעות גם מערכות של קנווד, שקלת להתקין אחת כזו (או של יצרן אחר כגון פיוניר למשל)?

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

לא אני התקנתי, זאת המערכת שנותנים בחברה ורשמו אותה בטופס ההזמנה כתוספת.

היום התקשרתי כדי לבדוק אם אפשר לבטל ומסתבר שהרכב עבר כבר את ההתקנות.

בכל מקרה, לא הייתה אופציה לבחור מערכת אחרת (כנראה שזאת המערכת שהיבואן מספק).

היא כזאת גרועה?

פורסם

משהו פה לא מובן לי....

אתה עבור המערכת הזו משלם כסף לא? אז מה פתאום רשמו אותה בטופס כאילו הזמנת אותה? האם אישרת באיזושהי צורה להתקין אותה?

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

הם פחות או יותר "נותנים" את המערכת הזאת כהטבה לכל מי שקונה את הרכב.

גם אני ביקשתי וקיבלתי אותה + מצלמת רוורס ללא תוספת למחיר (יכול להיות שנתנו לי פחות הנחה...).

בכל מקרה ממליץ לפותח השרשור לנסות ולקבל כהטבה גם הסבה של תכנת הניווט במערכת ל-Waze במקום התוכנה של איתוראן שאיתה מגיעה המערכת.

פורסם

קיבלנו את הרכב עם המולטימדיה,

ומסתבר שמקבלים גם את השלט שבתמונה (היה בתא כפפות).

הבעיה, שהשלט משום מה לא עובד (הגיע עם סוללה בתוכו).

צריך לעשות משהו כדי להפעיל אותו? יכול להיות שהסוללה לא תקינה, למרות שחדשה?

1.JPG

• תוכן חדש...