Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבלן חבר'ה.

לצערי אתמול בלילה דפקתי את המראה ברכב שלי (סיאט לאון 2014) וכתוצאה מהמכה המראה נשברה טיפה (לא נתלשה מהמקום, המראה עדיין במקום שלה אבל עם שברים מאחורה).

בדקתי את עניין סגירת המראות והמראה עדיין נסגרת אוטומטית דרך השלט וגם דרך האוטו אז לדעתי המנגון שלה לא נדפק.

אז רגע לפני שאני הולך למוסך ובודק את זה, אני רוצה לדעת מכם מה אתם חושבים שהנזק אם זה רק המראה עצמה או משהו מעבר ומה טווח המחירים לדעתכם.

תודה!!

פורסם

ערב טוב

לא רשמת איזה צד המראה ולא צירפת תמונה, בכל אופן במידה ואומרים לך במוסך שצריך את כל המראה אתה מוזמן לבדוק אצלנו במגרש אם נשארה מראה כזו, יש לנו כמה רכבים כאלו לפירוק. ( אנחנו לא מוכרים חלק מהמראה - אלא רק מראה משומשת קומפלט)

03-6500030 טי גי חלפים בע"מ.

שבת שלום וחג שמח.

• תוכן חדש...