Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוסם פרסומות מעיף את כל הקופסה ולא משאיר אותה עם הודעת שגיאה.

בהמשך למה שמרק אמר, יכול להיות שהבעיה היא בבזק. אם יש לך אפשרות לגשת לאינטרנט ממקום אחר אבל עם אותו מחשב - בדוק את הענין.

פורסם

כמו שכתבת קודם לכן כנראה הדפדפן נתקל בקשיים בפתיחת סירטון FLASH וזה לא מפתיעה אותי כי זה קורה לפעמים באתרים מסויימים גם בכרום והבעיה לאו דווקא נעוצה בדפדפן אלא באתר.

בדוק את הקישור.

https://support.google.com/chrome/answer/108086?hl=en

לבדיקת תקינות הפלאש.

https://helpx.adobe.com/flash-player.html

איזה כייף לי :)

פורסם

הרצתי combofix בגוגל - התוכנה הזאת לא רצה על ווינדוס 8.

אני לא חושב שזה קשור ל-Java או ל-Flash כי הבעיה מופיעה גם באזורי פרסום שהם תמונות סטטיות.

אני לא חושב שהבעיה קשורה לספק האינטרנט. גם כי זה עובד בחלק מהדפדפנים ובחלק לא, גם כי מחשב אחר בבית מעלה את הפרסומות בלי בעיה וגם כי הבעיה מופיעה גם אצלי בבית וגם אצל אמא שלי בבית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מנסה...

אוקיי, יש שיפור. עכשיו בחלק מהאתרים הסתדרו הפרסומות.

הבאתי את הדיסק הקשיח החיצוני, מתחיל לגבות...

פורסם

איזה קטע מוזר.

מצאתי אופציה ב-windows לעשות refresh computer או משהו כזה. שזה בגדול מוחק את הכל מהמחשב ומחזיר את כל ההגדרות לברירת המחדל, אבל לא מוחק קבצים.

זה מחק לי את הכרום אבל... לא פתר את הבעיה!

פורסם

long shot, אבל תריץ את הפקודה הבאה:

notepad C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

תוכל להריץ דרך שורת החיפוש בהנחה ויש לך כפתור "התחל" מותקן (ולא כזה שמפעיל את ה Tiles של Windows 8 ).

במידה ואין, תוכל להריץ דרך ה run ע"י לחיצה על Win Key+R במקביל (מקש "חלונות" שנמצא בד"כ בין ה ctrl ל alt השמאליים והאות R במקביל).

תעתיק לכאן את תוכן הקובץ.

* במחשבה שנייה, זו לא אמורה להיות הבעיה בגלל שהפרסומות עובדות תקין ב Firefox/Explorer, אבל שווה בדיקה בכ"מ

תומר.

פורסם

והרי הפתרון - מאז שגוגל הכריזו על ה-Single Purpose Policy לתוספי כרום, נוצר מצב שחברות מוניטיזציה

מזריקות פרסומות לדפדפן על ידי הגדרת שרת פרוקסי מקומי והעברת תעבורת הדפדפן דרכו. נסה את זה בכרום:

Settings -> Show Advanced Settings -> Network: Change Proxy Settings... --> (Connections tab) LAN Settings -> Uncheck 'Use a proxyy server for your LAN' -> OK

No worries 8)

פורסם

יא אללה צחיקו, תזכה לחיים ארוכים.

ה-V הזה לא היה מסומן, אבל אחד ה-V האחרים בתיבה הזאת היה מסומן. משהו עם Automatic detect. הורדתי - הסתדר!

ולחשוב ששרפתי את כל אתמול בערב על "רענון המחשב" במקום להתחיל את העונה החדשה של בית הקלפים :evil:

פורסם

אצלי ה-Automatic Detect Settings מסומן עם V (ה-Use Proxy אכן לא מסומן) וכל הפרסומות עובדות בסדר בכרום.

אבל מה זה משנה, אם זה עובד אצלך, אז הכל טוב.

• תוכן חדש...