Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן זה מה שאעשה.

הבנתי שמעבדי מזון יכולים להקציף באופן לא רע, אך בבצקים זה בעיה.

נראה לי שאשקיע במיקסר ואם אזדקק למעבד אקנה משהו סיני זול.

תודה על העצות המועילות.

כשאני רכשתי לאשתי את ה- KMIX, קיבלנו במתנה מעבד מזון של קנווד שעושה אחלה עבודה ואנחנו משתמשים בו אפילו יותר מהמיקסר.

שווה לבדוק אם יש להם מבצע כזה.

פורסם

ניסיוני הוא שמעבד מזון שימושי בעקר כאשר יש בבית תינוקות וילדים צעירים. יש אצלי מעבד מזון שעומד בארון כבר די הרבה שנים ללא שימוש. המיקסר נמצא בשימוש שבועי והשקעתי גם בבלנדר שיושב עליו ומשמש להכנת שייק פירות.

אחד היתרונות של מיקסר, כמובן בהתאם לדגם, הוא האפשרות להתקין עליו גם אבזרים בעלי סחרור מהיר (כגון בלנדר וקוצצים למיניהם), וגם אבזרי כח (כגון מטחנת בשר). כאשר חיפשתי את הבלנדר מצאתי שקנוווד מוכרים כ-50 אבזרים אותו דגם - החל בכיסוי, דרך כמה דגמי בלנדר עד מטחנת בשר ואבזרים דומים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם על העזרה. הרבה יותר כיף לקנות מניסיון של אחרים.

כנראה שאגש לחפש דגמים במהלך החג. אחזור עם עדכונים.

תודה שנית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מרפי ריצרדס (1.1 כ"ס, הינע מכני) עובד אצלי קשה והרבה ולא מראה סימניי עייפות או בעיה.

נקנה מזמו בדיוטי פרי ב 200$, ראיתי אותו לאחרונה במחיר דומה בחנויות בקניונים.

המגרעה הגדולה של המכשיר, אם אתה בקטע של לעשות פסטה לבד בבית, המתאם פסטה שלו זה זבל לא נורמלי שבינו לבין הכנת פסטה אין ולו קשר עקיף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לי מכונת פסטה ידנית כזו. האמת משתמשים בה בבית אולי פעם בחודשיים. לא חובבי פסטה גדולים. תודה על ההמלצה הספציפית. אבדוק בחנויות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

ה-KM630 עבר עכשיו טבילת אש. האשה מחייכת מאוזן לאוזן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מרפי ריצרדס (1.1 כ"ס, הינע מכני) עובד אצלי קשה והרבה ולא מראה סימניי עייפות או בעיה.

נקנה מזמו בדיוטי פרי ב 200$, ראיתי אותו לאחרונה במחיר דומה בחנויות בקניונים.

המגרעה הגדולה של המכשיר, אם אתה בקטע של לעשות פסטה לבד בבית, המתאם פסטה שלו זה זבל לא נורמלי שבינו לבין הכנת פסטה אין ולו קשר עקיף.

השאלה אם בהפרש המחיר הזעום לעומת המותגים הידועים לא שווה להשקיע את ההפרש (ב 1100 שקל לבוש עם 1.2 כ"ס ומספר אביזרים נלווים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

האמת, באזור שלי כלי עבודה במטבח - זה בדיוק כמו כלי עבודה ברכב/בניין.

לרוב אתה לא באמת צריך את ההכי יקר והכי טוב - אבל אם אתה קודח עם מקדחה ב80 שקל או עם מקדחה ב1800 שקל - ההבדל הוא תהומי.

אשתי חזקה מאוד בבישול ואפיה, ולאחרונה הרבה מאוד גם באזור של אפיית לחמים (עם מחמצת, בירה, שמרים - מה שתרצה).

אני מדבר על הכנה של 4 כיכרות בשבוע בערך. וכמובן בישולים ועוגות אחרות.

אצלנו היה מיקסר של קנווד מדגם "ישן" יחסית לפני מותג k-mix שלהם (נראה כמו החצי-תעשייתי של היום). והוא היה מעולה, אבל היה נשאר טיפה שאריות על הקערה למטה. החלטתי לפנק אותה בK-MIX החדש יותר (היה איזה מבצע) - והוא באמת מערבל ללא שאריות בקערה, אבל קצת פחות "SOLID". מניח שהיום הייתי לוקח את הקיצ'ן אייד.

לגבי מעבד מזון - גם שם השקענו, וקנינו מעבד מזון של BRAUN - וזה בעקבות המלצה מאמא שלי (שגם היא חזקה בבישולים),

מכשיר מדהים, יש לנו אותו כמה שנים כבר ועובד כמו שעון.

יחסית קשה למצוא אותם בארץ משום מה, אבל ההשקעה שווה כל שקל!

בכל מקרה - לא הייתי ממליץ על "לאחד" מכשירים כאלה, במיוחד אם אתה עובד איתם הרבה יחסית - היתרונות ברורים, וכל אחד עושה את מלאכתו הרבה יותר טוב מאשר מכשיר משולב.

אצלנו שני המכשירים עומדים על השיש ונמצאים בשימוש קבוע - כל אחד למטרותיו.

מיותר לציין שהתקציב הוא בסכומים אחרים לגמרי,

וכל אחד משני המכשירים חוצה בקלות את ה-1200 שקל.

מכיוון שאמרת שהתקציב הוא לא issue - אז ראיתי לנכון להציע את מה שאני מכיר מנסיוני שעובד.

עריכה אחרונה על ידי JMG

בברכה!

יונתן.

פורסם

אכן לא מוגבל.

תודה רבה על העצה.

אני רק לא יודע אם השימוש המועט שלי מצריך כזה מיקסר. בוא נאמר ככה, מיקסר טויוטה יספיק לי, אין צורך במרצדס.

פורסם

בוא נגיד כך - אם אתה הולך לערבל איתו נוזלים, אז מספיק כמעט כל מערבל (גם אלה שבאים במעבד מזון פשוט).

אבל אם אתה מתכוון ללוש איתו בצק יבש (לא נוזלי לגמרי) - כמו במקרה של לחם, אין טעם להתפשר על משהו פחות טוב מזה.

במקרה הנ"ל - זאת כנראה תהיה הטויוטה אוונסיס, כי מרצדס בתחום הזה יהיה שווה ערך למערבלים מקצועיים/תעשייתיים במחיר אלפי שקלים.

בוא נגיד - שגם הK-MIX מתאמץ בבצקים מסויימים, וממש רואים איך הוא מתעוות קצת תחת מאמץ כשהבצק ממש קשה.

כנראה שבמיקסרים יותר פשוטים יקרה אחד מהשניים: המיקסר ייתקע, או שהמנוע יישרף אחרי זמן קצר יחסית.

כמו כן - אין דבר יותר מעצבן מלאסוף מצבורי קמח מהדפנות של הקערה ולנסות לשלב אותם לתוך הבצק אחרי שסיימת לערבל. ובקטע הזה הKMIX עושה עבודה מעולה בלאסוף את הכל מהדפנות.

אם יש משהו שאני לא חוסך בו אף פעם זה בכלי עבודה איכותיים.

זה בהחלט כלי עבודה.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...