Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

כזה מזג אוויר מזמן לא פגשנו בצפון , סופת חול ואבק שהפכה כל פיסה ירוקה לצהובה -בוצית ובעיקר העיפה לי את הכיסוי מהאולדסמוביל!!

גם הגשם ששטף לאחר מכן לא היה בדיוק ברמה של " סלון לשטיפת מכוניות אספנות" אלא יותר כמו: אחרי האבק לא יזיקו קצת מים כדי להפוך הכל לעיסת בוץ.

טוב, מספיק קיטורים כי מחר יום שישי ומחר נפגשים בקפה GREG חוצות המפרץ החל מהשעה 16:00 ועד בכלל לקפה ומכוניות אספנות ולנוכח מזג האוויר גם לדגמים (נעם ,גדרון, ישראל, מעוז ושות').

ומה עוד קורה מחר במפגש?

מחלקים את שעון שנת ה30 למי שהזמין וממשיכים בחלוקת הפליזים שמתאימים פיקס למזג האוויר.

מוזמנים כל מי שרכבי אספנות וקפה מעניינים אותו .

להתראות מחר

איתמר

דגל סניף הצפון.jpgIMG_7905.jpg

פורסם

שבת שלום

מזג האוויר הצדיק את השם הרע שיצא לו ומעט מאוד מכוניות אספנות הוציאו את חרטומן אל מחוץ לכיסוי ולחניה וכך מצאנו את עצמנו

עם 3 מכוניות אמריקאיות והרבה חברים מתחממים על סחלב טעים , נהנים מהשעונים והפליזים החדשים וכמובן גם מדגמי מכוניות שאתם תנחשו ותגידו מה הם.

על הדרך כמה ברכות :

לעידן איזמרלדי חברנו היקר מניר דוד ולזוגתו מזל טוב להולדת הבן ואני מצטט את ההודעה של עידן :" ...נולד לי עכשיו חבר מועדון לעתיד בגודל פילטר אוויר ובמשקל של אלטרנטור..."

לחברים החדשים שהצטרפו במהלך השבוע לקבוצה שלנו : אורה ויוסי מאור עם סימקה הורייזן , לאורי שחר עם MGB ושחר ניר עם פונטיאק טרנס M.

בהעדר הצלמת שלנו אודליה. תאלצו להסתפק בתמונות פחות אומנותיות עד לשבוע הבא.

ועד אז שיהיה שבוע מצוין לכולנו.

איתמר

תמונה 022.jpgתמונה 026.jpgתמונה 027.jpgתמונה 028.jpgתמונה 031.jpgIMG_7931.jpgתמונה 015.jpgתמונה 016.jpg

• תוכן חדש...