Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי במקרה להזדמן לשם בשבת האחרונה.

קודם כל, האיזור עצמו מדהים, לא רואים כבישים, לא רואים בתים, רק ירוק וקצת ים.

במקום עצמו יש את מועדון הצניחה שממקום בהנגאר, ומעליו בגלריה שצופה אל תוך ההאנגר יש מסעדה.

יושבים במסעדה על מושבי עור שפורקו ממחלקה ראשונה מאיזה בואינג, צופים על מסלול ההמראה, לוגמים קצת קפה, רואים את הצונחים מגיעים לדשא, קינוח קטן, מסתכלים על התדריכים בהאנגר.

דרך אגב אני אכלתי המבורגר שהיה אחלה, מסביבי הזמינו שניצלים ופתאי, לכולם היה טעים.

בקיצור, ממש נהנתי בשבת.

דרך אגב, אחלה מקום לדייט ראשון, גם יש עניין וגם אפשר להמשיך משם בטיול רגלי לאיזור החוף.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

מצטרף להמלצה עם ״הרחבת המלצה״- לא רק הבית קפה אחלה, כל המתחם שם כולל צוות האתר פשוט כיף גדול.

בפסח האחרון הייתי אמור לצנוח עם אחיי בשדה תימן, הכל היה מתואם, הגענו למקום, זכינו ליחס......צונן כמו כל יתר באי המקום, אז התחילו גם להתווכח איתנו על מחיר הצניחה ולא עזרו תחנוני לפקידה האנטיפטית שתתקשר לאחראית שלה שמולה נסגר המחיר- היא התעקשה שלא להתקשר, אני בפרנציפ בעודי עומד מול הפקידה ומוקף באנשים נוספים שהגיעו לבצע צניחה התקשרתי לפרדייב חוף הבונים, סגרתי בדקה וחצי מחיר ואמרתי ביי.

יומיים לאחר מכן הגעתי לפרדייב, התקבלנו על ידי צוות חם ופשוט מדליק, אנשים שמחים עובדים שם, מהפקידה ועד מדריכי הצניחה, הכל באווירה של כיף גדול.

בהמתנה לטיסת הצניחה שלנו ישבנו לאכול ארוחת בוקר בבית הקפה המדובר, היתה אחלה ארוחת בוקר במגבלות צום פסח.

בתום הצניחה המהנה עשינו סיבוב במתחם המוזיאון הקטן.

היה פשוט כיף ואני כבר ממתין בקוצר רוח לפסח כדי להגיע לשם לעוד צניחה.

אגב, העלות הכוללת של הצניחה היתה גבוהה מאשר בשדה תימן, עבור 3 צונחים שילמתי כ-500 שקלים יותר בסה״כ אבל זה היה שווה כל שקל כי לפחות לדעתי כשמגיעים לעשות חוויה שאמורה להיות כיפית (וגם עולה לא מעט), הכיף צריך להתחיל כבר בדלת הכניסה לאתר, לא רק בדלת היציאה.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...