Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי רמקולים X540 של לוג'יטק 5.1 ואני מעוניין לחבר אותם לטלוויזיה.

אני מעוניין שהם יפעלו בכניסת HDMI של ה-XBOX 360 בלבד.

אני יודע ש-HDMI מעביר גם קול וגם תמונה. האם אפשר לעקוף זאת, באופן כללי?

פורסם (נערך)

לא אתה לא יכול לחבר את הרמקולים לTV.

אין לTV יציאה ל- 6 רמקולים. direct cables

אתה כן יכול לחבר את ה XBOX לרמקולים .

דף 4 בחוברת.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא בטוח שאני מבין את השאלה, אבל באיביי יש הרבה מפצלים שאולי יכולים לשמש אותך,

נניח זה:

http://www.ebay.com/itm/HDMI-to-HDMI-SPDIF-RCA-L-R-Audio-Extractor-Converter-/321605803035?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ae1331c1b

מקבל HDMI ומוציא HDMI+ אודיו אנלוגי.

ואם הבנתי את השאלה המקורית, אתה מחפש משהו כזה?

http://www.ebay.com/itm/HDMI-Digital-Audio-HDMI-to-HDMI-VGA-SPDIF-5-1CH-HP-Converter-Adapter-Decoder-/310949291364?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item486605a564

לא כל כך שווה את הכסף לטעמי, מצד שני אני משתמש בפרה-פרוססור עם היכולת הזו והוא עלה הרבה יותר, אז לשיקולך...

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

אני מחבר קונסולה לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI. הכבל נותן לי תמונה וצליל. הצליל יעבור דרך הרמקולים הבנויים בטלוויזיה - אני רוצה שהצליל יעבור דרך רמקולים חיצוניים.

נניח ואין כניסות רמקולים בקונסולה (רק נניח), איך אני עושה זאת?

נכנסתי לקישורים ואני לא אוהב את הרעיון של להשתמש במתאם כלשהו. האם זה הפיתרון היחיד?

פורסם

אם הרמקולים אקטיביים אז אתה צריך לחברהאותם ליציאת אודיו של הטלויזיה

לרוב היא דיגיטלית ולכן תמטרל מתאם מדיגיטל לאנלוג

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אני מחבר קונסולה לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI. הכבל נותן לי תמונה וצליל. הצליל יעבור דרך הרמקולים הבנויים בטלוויזיה - אני רוצה שהצליל יעבור דרך רמקולים חיצוניים.

נניח ואין כניסות רמקולים בקונסולה (רק נניח), איך אני עושה זאת?

נכנסתי לקישורים ואני לא אוהב את הרעיון של להשתמש במתאם כלשהו. האם זה הפיתרון היחיד?

זה בהחלט לא הפיתרון היחיד, אבל זה הפיתרון הכי זול :-P

מצד שני אני לא מכיר את הXBOX אז אולי יש לו יציאות כלשהן שלפחות יתאימו לך לסטראו,

או שמצד שלישי יש לך מגבר בבית שתומך בHDMI, או אפילו באופטי (ממיר HDMI לHDMI + אופטי ייתן לך 5.1 ומדובר ברכיב לא יקר במיוחד)

פורסם

יש לי איזה מפצל כזה, כדי להעביר את האודיו למערכת הסטריאו הוותיקה.

באופן מפתיע עובד היטב. כמובן שקיומו של רסיבר נורמלי

ולא עתיק מדי עדיף ופשוט יותר.

אין יציאת אוזניות בקונסולה? באמת?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תחבר את הכבל הזה:

1920px-Xbox-360-composite-cables.jpg

במקביל לכבל ה HDMI ב XBOX.

לא יתן לך סאונד 5.1, אבל תוכל לחבר לרמקולים ולהשתמש באמולציה של 5.1

פורסם (נערך)

כפי שאני רואה הסט רמקולים הזה מוגבר ואתה כן יכול לחבר אותו לטלויזיה כמו שרשמתי קודם.

תצטרך בנוסך מתאם מכל rca ל pl

אם המסך מוציא אופטי או דיגיטלי אז תצטרך מתאם אנלוג לדיגיטל

אם למסך יש יציאת pl אז חסכת את כל העסק הזה של מתאמים ותצטרך רק מפצל pl

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...