Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור לפני כמה ימים נדלקה הנורה וכתוב check airbags

לא קרה לאוטו שום דבר שמצדיק את ההדלקות של הנורה ובדקתי בגוגל והבנתי שזאת בעיה מאד נפוצה והמקור שלה יכל להיות במגעים שנמצאים מתחת למושב ..בדקתי את המגעים מתחת למושב,בעיקרון אין שם כלום חוץ מכבל שהוא לא ממש רופף ולא קרוע ולא כלום,אבל יש שם משהו רופף ,הנה תמונה :

http://up413.siz.co.il/up3/tmz1ymkym2yw.jpg

http://up413.siz.co.il/up3/y1ai3ztymtol.jpg

(מצטער על האבק)

לפי מה שהבנתי זה seat sensor יעני חיישן של המושבים או משהו כזה..אני לא יודע אם הוא אמור להיות רופף ככה או לא אז אני צריך עזרתכם (מי שלא הבין טוב את התמונה,החיישן מחובר לכבל והכבל הזה נכנס לתוך המושב אבל אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה)

חשוב לציין שפניתי למוסך כבר ואמרו לי שיש בעיה בסליל של ההגה ששם נמצאת כרית האוויר או משהו בסגנון וביקשו 700 שקל..למהשהוא יש לי תחושה שבעיה כ"כ נפוצה גם יש לה פתרון פשוט ולא 700 שקל . (במוסך חיברו את האוטו למחשב)

בכל אופן האם אפשר לפתור את הבעיה באופן עצמאי?האם שווה לנסות לעשות ריסט למנורות בלוח שעונים?זה די נראה פשוט השאלה אם זה יכל לפתור את הבעיה..

ובבקשה תביאו לי מספרים של חשמלאי רכב אמינים וזולים (כמה שאפשר..) בבאר שבע,אני אפנה אליהם במידה ולא אמצא פתרון.

תודה מראש!

פורסם

אתה לא יכול לבצע ריסט למנורות בלוח השעונים.

רק בעזרת סורק תקלות ניתן למחוק את קוד התקלה ורק אז המנורה תתכבה במידה ואין תקלה.

לא מחליפים שום חלק ברכב ללא ביצוע איבחון ממוחשב !

איזה כייף לי :)

פורסם

תקלות אופייניות לכריות אויר ברכב הן:

חיבור רופף מתחת לכסא

סליל הגה

אם בוצעה דיאגנוזה ממוחשבת והבעיה היא בסליל הגה, אין ברירה אלא להחליפו.

המחיר שהוצע לך נמוך למדי וכנראה מדבר על החלפתו בחלק משומש.

בשניה שתחליף את הסליל המנורה תיכבה לבד. אין מה לאפס.

• תוכן חדש...