Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שנוהג אלפי ק"מ על כבישי אירופה כל שנה, אני חייב בצער רב לציין שמדובר במגמה כלל אירופאית, הממשלות גילו את הפרה החולבת הזו שגם חולבת את הציבור וגם על הדרך מאשימה אותו בהרוגים ובזיהום אויר ובקבלת הדו"ח עצמו (מבחינתם, "סע לאט ואז גם לא יהיה תאונות קטלניות, גם לא תזהם וגם לא תקבל דו"חות").

אלפי מצלמות מהירות נפרסות בכבישים ואין שום כוונה לצמצם את המספרים, ההפך הוא הנכון כאשר הבולטות ביותר (מנסיוני) הן שוויץ והולנד שהפכו את הנהיגה בכבישים פשוט לסיוט!!!

רק השבוע נהגתי 300 ק"מ מציריך לג'נבה, חלק גדול מאוד מהדרך הוגבל ל 80 קמ"ש, אז אשכרה כל הכביש מתנייד על 78 קמ"ש, בא לך למות!

נהיגה שעד לפני כמה שנים הייתה מסתכמת בממש קצת מעל שעתיים פתאום הפכה לחצי יום נהיגה :bad-word:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנגליה שינתה את הכיוון ומפרקת מצלמות מהירות.

אגב הגורמים לתאונות דרכים בישראל אינם בהכרח אותם גורמים לתאונות דרכים באירופה.

שזה מה שאני תמיד אומר - סתם להניח ולהעתיק ממדינה אחרת בלי לבדוק כלום זה טימטום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם בגרמניה לא חסרות מצלמות, ובשוודיה (מניסיון של לפני כמה חודשים) כל הכבישים הכפריים מרושתים בעשרות מצלמות.

אין ספק שזה מעצבן כגישה כללית, אבל זה סימון הוי המהיר והקל ביותר שרשויות רלוונטיות בכל מדינה יכולות לעשות. עם זאת, כן מעניין מה השיקול הפרטני, או מה הוצג ככזה, בכל מקום ומקום. בשוויץ, בכבישים ההרריים רוב הנהגים נוסעים לאט גם ככה, בדיוק כמו שרוב הנהגים נוסעים לאט בנס הרים וכבישים דומים אחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בשוויץ, האג'נדה העיקרית לריבוי המצלמות היא איכות הסביבה...אעלק!

(למעט כמובן ממצלמות שהוצבו במקומות מוצדקים כמו מצלמות רמזור או מצלמות שאוכפות 30 קמ"ש באזור בתי ספר)

הרבה כסף נכנס לממשלה מה"איכות הסביבה" הזו.

פורסם

מהבחינה הזו הם צודקים לחלוטין.

נסיעה במינימום גז בהילוך הכי גבוה (שזה יוצא 90-110 קמ"ש ברוב המכוניות) היא הבחירה האקולוגית ביותר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם עכשיו קשה לכם, אז נראה איך תרגישו כשהם יכניסו בישראל ב-2015 את האכיפה הממוצעת בין כל 2 מצלמות.

WAZE לא יעזור יותר ולא יעזור לבלום ליד המצלמה. אתם תצטרכו לנסוע לאט כל הדרך בין 2 מצלמות, ואם נסעתם מהר מידי, אז תצטרכו לעצור בצד לפני המצלמה השניה, או לרדת לימין ולנסוע ממש ממש ממש ממש לאט, כדי לא לחטוף דוח.

אם למישהו יש רעיון הגיוני יותר להילחם בזה, מהרעיון שאני מציע (בחתימה שלי), ולא רעיון שכבר נוסה וכשל (למשל לנסוע לאט כדי להילחם בריווחיות המצלמות, כמו במדינות אחרות, או להפעיל אלימות נגד המצלמות), אני כולי אוזן.

פורסם

במלוא הכבוד והרצינות ובאמת סליחה שאני מוריד את הכפפות ואומר לך את זה גלוי בפנים, זה רעיון טיפשי, הזוי וחסר אחיזה במציאות!

זה כמו לא לקנות קוטג' בשביל להוריד את מחירי הדלק.

לא רק שהקשר בין שני צידי המשוואה מופרך, אלא כמו שכבר אמרתי, אתה פוגע באזרחים בשביל לאלץ את הממשלה לעשות משהוא וזה לא מוסרי.

אולי בשביל לעודד הסבת תקציבים לנפגעות אונס תהפוך את האונס למכת מדינה ע"י זה שתעודד לאינוס כמה שיותר נשים?

זה עוד יכול לעבוד כי לפחות יש קשר בין שני צידי המשוואה.

פורסם

מה הקשר בין יצירת פקק מלאכותי בכבישים ע"י קבוצת אופנועים גדולה לבין התנגדות למחירי ביטוח החובה לאופנועים?

ומה הקשר בין 10,000 אופנוענים שמחליטים להתפקד לליכוד לבין התנגדות למחירי הביטוח החובה לאופנועים? למה הם לא פשוט מתאגדים ומקימים חברת ביטוח משל עצמם במקום? זה הרבה יותר מוסרי מאשר לגרום לך לאחר לעבודה לא?

איך אתה לא מצליח לראות את הקשר?

הממשלה רוצה מיסים, היא מדברת על כל אכיפת המהירות, ובעיקר על פרוייקט המצלמות בהקשר של כמה כספי מיסים זה יכניס לה.

אנחנו באים ואומרים לממשלה, אנחנו לא נקנה רכב חדש עד שתפסיקי עם אכיפת המהירות המטורפת הזו, ועכשיו במקום שהממשלה תקבל 400 מיליון שקל מבגירה וחבריו שבסה"כ רוצים לנסוע כמו בנאדם, הממשלה תגלה שאם היא לא מצייתת, אז היא תפספס כספי מיסים במיליארדים.

כמו שאמרתי, אם יש לך אמצעי השפעה פשוט וקל יותר, ואתה יכול להציג הוכחות שהוא עבד כבר במקומות אחרים, אז תפאדלו. כולי אוזן.

פורסם
אנחנו באים ואומרים לממשלה, אנחנו לא נקנה רכב חדש עד שתפסיקי עם אכיפת המהירות המטורפת הזו, ועכשיו במקום שהממשלה תקבל 400 מיליון שקל מבגירה וחבריו שבסה"כ רוצים לנסוע כמו בנאדם, הממשלה תגלה שאם היא לא מצייתת, אז היא תפספס כספי מיסים במיליארדים.

והמדינה אפילו לא תגיד לך, היא תכניס את ההפסד הזה ביחד עם הפסדים נוספים, ולקראת תקציב 2016 פתאום יקפוץ שר האוצר ויגיד "יש בור תקציבי של 40 מיליארד שקל" ואז אתה תקבל עלייה של 2-3% במס הכנסה, ועליית מחיר בלו של בנזין ועליית מע"מ של 1%.

כמו שאמרתי, משחק סכום אפס.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...