Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש כמה חברים כאלה שתמיד צריך להזכיר להם.. לפעמים פשוט מפוצצים את הדלת זה משגע.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

גם לי יש חברים כאלה,כמה פעמים צעקתי על חבר אחר מול כולם ברמה של לאשפז אותי באברבנאל ומאז כולם יודעים שהנושא רגיש לי ונזהרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

העיקר אתה מאיים לתבוע את מי שיחשוף את המספר שלך,לא נסחף בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתקין ברכב מגנון לפתיחה וסגירה כמו של מונית שירות. ככה אתה בלבד תשלוט בזה וזה לא יפריע לך... (כמובן שזה בצחוק, כן)

לדעתי לא יכל להיגרם שום נזק, אם הוא חבר טוב פשוט תחייה עם זה.

כל פעם שאני רואה את המנגנון הזה במוניות שירות אני חושב לעצמי איך עד היום לא המציאו תחליף חשמלי או פניאומטי. עד מתי הם ישארו בשנות השבעים כמו האוטובוסים של פעם...

פורסם

תעביר אותו סדרת חינוך! או שתיהיה גלטמן ותקום לפתוח ולסגור כל פעם.

אני תמיד אומר תזהרו לא לפתוח את הדלת על הרכב ליד על הקיר וכו....

ואם מישהו טורק אני צועק עליו והם מבינים מהר תאמת.

פורסם

בעיה מוכרת... אצלי במשך הזמן הטרמפיסטים התעללו קשות בדלתות וישנם רעשים מורגשים פה ושם וזה ממש מעצבן! כמו שהציעו לך פה, תן התרעה רגע לפני שיקרה משהו. אני אומר תמיד לאנשים איתי ברכב "זהירות עם הדלת" "בעדינות עם הדלת" לא שלהם לא כואב להם...

פורסם

כל פעם שאני רואה את המנגנון הזה במוניות שירות אני חושב לעצמי איך עד היום לא המציאו תחליף חשמלי או פניאומטי. עד מתי הם ישארו בשנות השבעים כמו האוטובוסים של פעם...

הכל עניין של מחיר....

פורסם
איזה נסחפים כולה דלת.

עוד לא העיפו אותך מפה?!

קיים מנגנון כזה כבר יותר מ10 שנה במיניבוסים פשוט עולה יותר כסף אז מעדיפים את הבולשיט הזה של המקל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...